Zelensky este îngrijorat cu privire la sprijinul SUA din cauza „perioadei electorale dificile din SUA”

05 Oct 2023
Zelensky este îngrijorat cu privire la sprijinul SUA din cauza „perioadei electorale dificile din SUA”

„Perioada electorală dificilă în Statele Unite. Sunt voci discordante. Unele dintre ele sunt foarte ciudate”, a declarat președintele ucrainean Zelensky, joi, la sosirea sa la summitul Comunității Politice Europene de la Granada, sudul Spaniei, scrie Le Monde.

Președintele ucrainean a anunțat joi că se află la Granada, în sudul Spaniei, pentru un summit care reunește aproape cincizeci de lideri europeni, spunând că speră la acorduri privind consolidarea apărării sale aeriene. 

„Cheia, pentru noi, mai ales înainte de iarnă, este să consolidăm apărarea antiaeriană și avem deja baza pentru noi acorduri cu partenerii noștri”, care acum trebuie „confirmate și implementate” , a scris Volodymyr Zelensky pe Telegram

"Prioritatea cheie a Ucrainei, în special pe măsură ce iarna se apropie, este consolidarea apărării aeriene. Am pus deja bazele pentru noi acorduri cu partenerii și așteptăm cu nerăbdare aprobarea și implementarea acestora. Aceasta ar trebui să fie o zi productivă pentru Ucraina și pentru Europa în ansamblu" a mai scris Zelensky pe X.

Alte stiri din Externe

Ultima oră