Un camion a intrat în mulţime la New Orleans (VIDEO)

26 Feb 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Un camion a intrat în mulţime la New Orleans (VIDEO) Galerie foto (2)

Un camion a intrat sâmbătă seara în plin,  la New Orleans, în mulţimea care sărbătorea la parada The Endymion, cu prilejul Mardi Gras. Cel puțin 28 de persoane care asistau la paradă  au fost grav rănite, dintre care cinci au fost transportate de urgenţă la spital, fiind în stare gravă, anunţă theadvocate.com.

Trecătorii au asistat neputincioşi la scenă, urmârind oripilaţi cum camionul condus de un tânăr se precipita spre intersecţia străzilor N. Carrollton Avenue şi Orleans Avenue, în jurul orei locale 18:45,  în cursul paradei The Endymion, una dintre cele mai populare din New Orleans, cu prilejul Mardi-Gras (înainte de intrarea în postul Paștelui Catolic).  

 

La faţa locului s-au produs scene de panică, oamenii gândindu-se, evident, că este vorba despre un atac terorist, după modelul celui de la Berlin, de la 19 decembrie, când un terorist de origine tunisiană a atacat vizitatorii Târgului de Crăciun, ucigând 12 persoane şi rănind alte 50.

Şoferul a fost reţinut la locul faptei, relatează surs citată, care prezintă şi o imagine de la momentul reţinerii acestuia. Potrivit acesteia, şoferul ar fi fost în stare de ebrietate, ipoteza unui atentat terorist fiind deocamdată îndepărtată. Camionul a lovit două autoturisme, înainte de a intra în mulţime.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră