Tucker Carlson: Trump este singurul candidat la președinție care se opune agendei de război a Washingtonului și pentru acest fapt guvernul încearcă să-l distrugă

14 Iun 2023
Tucker Carlson: Trump este singurul candidat la președinție care se opune agendei de război a Washingtonului și pentru acest fapt guvernul încearcă să-l distrugă

Tucker Carlson a susținut un monolog despre fostul președinte Donald Trump și agenda războiului la Washington, în cel de-al treilea episod din „Tucker pe Twitter", scrie RealClearPolitics.

TUCKER CARLSON: Dacă aveți câteva zile în această vară, faceți o excursie și vedeți singur. Conduceți 500 de mile în orice direcție și apoi veniți acasă. Cum arată lucrurile? Ei bine, ar trebui să arate grozav. Guvernul federal a cheltuit anul trecut 6,5 trilioane de dolari. Este mai mult decât a cheltuit vreodată orice guvern. Deci, cel puțin, v-ați aștepta la drumuri publice curate. Oh nu. Nu asta vezi când conduci prin țara asta. Peste tot sunt gropi și petice. Arată ca Tegucigalpa înainte ca chinezii să decidă să reconstruiască infrastructura Hondurasului. Nu avem China să ne cumpere drumurile, așa că se destramă.

Ai crede că oamenii pe lângă care treci în călătoria ta ar părea fericiți și prosperi. Din nou, aceasta este o țară foarte bogată. Dar mulți dintre ei nu sunt. Destul de mulți dintre ei par să fie dependenți de droguri. Îi vezi amestecându-se pe lângă vitrinele cu obloane din orașele mici.

Și vă întrebați, când vedeți toate acestea, unde s-au dus toți banii? Cu siguranță nu aici. Ei bine, s-au dus la Washington. Sunt în regiunile Fairfax și Loudoun și în parcurile perfect îngrijite Northwest DC și, desigur, o mare parte a mers în Ucraina, la Zelensky și prietenii săi. Nu pentru că tu ai votat pentru asta. Nu ai votat să le dai bani. Nu ai face-o niciodată. Dar pentru că Joe Biden și numeroșii săi aliați de la Chuck Schumer la Mitch McConnell la Paul Ryan și la fiecare prezentator de știri de la toate televiziunile, toți cred că Ucraina -- granițele ei, viitorul ei, infrastructura ei, toate sunt mai importante decât orașul în care locuiești. Ei cred sincer asta. Și este evident.

Toți cei de la putere cred asta, cu excepția lui Donald Trump. Indiferent ce ai spune despre el, Trump este singurul tip cu o șansă reală de a deveni președinte și care se opune agendei de război fără sens de lungă durată a Washingtonului. Și pentru asta, pentru acest singur fapt, încearcă să-l scoată pe Trump înainte ca tu să-l poți vota. Și asta ar trebui să te supere mai mult decât orice s-a întâmplat în politica americană în timpul vieții tale. Chiar dacă nu intenționați să votați pentru Donald Trump, chiar dacă ați muri înainte de a vota pentru Donald Trump, ceea ce aveți dreptul, și mulți oameni simt așa, există dreptul alegătorii să sprijine orice candidat pe care-l doresc -- chiar și candidații care nu vor război cu Rusia -- distrugerea acestui drept ar trebui să vă țină treaz noaptea.

Joe Biden face ceea ce niciun președinte nu a îndrăznit vreodată să facă. El folosește forțele de ordine pentru a-și închide rivalul principal – asta se întâmplă chiar acum. Oricine neagă că se întâmplă, te minte.”

Acuzarea lui Trump nu este doar politică; este ideologică. Nimeni cu părerile lui Trump nu are voie să aibă putere în această țară. Criticați războaiele noastre și ești descalificat. Dacă o ții așa, te vom trimite la închisoare. Acesta este mesajul pe care îl trimite Washington. Nu doar Partidul Democrat trimite, ci ambele partide trimit.

"Da, Donald Trump este un om cu defecte, dar păcatele lui sunt minore în comparație cu cele ale persecutorilor săi. În această viață, nu putem să ne alegem martirii. Putem alege doar principiile noastre și sunt în joc cele ale Americii."

Aceștia sunt primii pași într-un proces care este conceput pentru a-l pune pe Donald Trump după gratii pentru tot restul vieții.

„Administrația Biden l-a arestat pe Donald Trump în această după-amiază: l-au arestat și l-au luat amprentele într-un tribunal din Miami”, a spus Carlson citat de DailyMail „Majoritatea de la Washington a decis că înlăturarea lui Trump este cea mai importantă misiune din viața lor.

Carlson a spus că Trump a fost „condamnat” când a condamnat invazia Irakului și a spus audienței din Carolina de Sud: „Au mințit. Știau că nu există arme de distrugere în masă."

„Chiar și un an și jumătate mai târziu, putem indica momentul exact în care Washingtonul permanent a decis să-l trimită pe Donald Trump la închisoare”, a mai spus Carlson

„Aceasta este ziua în care Donald Trump a devenit un dușman de sânge al celei mai mari și mai puternice organizații din istoria omenirii, adiica guvernul federal”. 

„Aceștia sunt primii pași într-un proces care este conceput pentru a-l pune pe Donald Trump după gratii pentru tot restul vieții.

„Știrile prin cablu au transmis fiecare moment în direct: „Este fără precedent”, ne-au spus ei, cu ceea ce părea a fi șocant”.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră