Trump despre retragerea lui Biden: „Escrocul Joe Biden nu era apt să candideze”

21 Iul 2024
Trump despre retragerea lui Biden: „Escrocul Joe Biden nu era apt să candideze”

Fostul președinte Trump l-a criticat pe președintele Biden ca „nu este apt” să candideze sau să servească într-un post după ce comandantul șef Biden a anunțat că se retrage din cursa prezidențială, scrie Axios

  • El a atins funcția de președinte doar prin minciuni, știri false și nu și-a părăsit subsolul”, a scris Trump. „Toți cei din jurul lui, inclusiv doctorul său și mass-media, știau că nu era capabil să fie președinte și nu era”, Și acum uite ce a făcut el țării noastre, cu milioane de oameni care ne trec granița, necontrolați,  mulți din închisori sau instituții psihice și un număr record de teroriști. Vom suferi foarte mult din cauza președinției sale, dar vom repara foarte repede daunele pe care le-a provocat”, a scris el pereteau truth Social, înainte de a-și încheia mesajul cu celebrul său slogan „Make America Great Again”. 

Kamala Harris va fi „mai ușor” de învins decât Joe Biden, potrivit lui Donald Trump

Contactat telefonic de CNN după anunțul retragerii lui Joe Biden, candidatul republican Donald Trump a afirmat că vicepreședintele Statelor Unite Kamala Harris va fi „mai ușor de învins” decât fostul său adversar.

Alte stiri din Externe

Ultima oră