CIRC LA TRIBUNAL. Doi soţi români s-au dat în spectacol în faţa instanţei, în Austria

06 Iun 2015
CIRC LA TRIBUNAL. Doi soţi români s-au dat în spectacol în faţa instanţei, în Austria
Spectacol grotesc între doi cetățeni români la tribunalul din Sankt Polten, Austria. Soț și soție, cei doi s-au dat reciproc în judecată pentru violență domestică și amenințări deosebit de periculoase.  

“Să fie clar. Nu mi-am bătut niciodată soția și nici nu am amenințat-o. Sunt complet nevinovat”, a tunat bărbatul de 58 de ani, citat de meinbezirk.at.

“Minți. Pe 22 martie 2015, când ți-am spus că vreau să divorțez ai zis că o să mă faci praf. Că o să mă bați până rămân fără suflare și ai și ridicat mâna spre mine. M-ai amenințat de mi s-au înmuiat genunchii”, a replicat femeia.

Agresiunile fizice din ultimii cinci ani, de care este acuzat soțul, nu au putut fi probate de soție și nici confirmate de fiica acestora. Lipsesc cu desăvârșire certificatele medico-legale, iar faptele comise înainte de 2010 s-au prescris deja.

În schimb, bărbatul, care se află în boxa acuzațiilor, a reușit să probeze că este victima amenințărilor soției. El a prezentat instanței înregistrarea unei discuții telefonice din aprilie 2015.

“Soția mea m-a amenințat printre altele că mă va despica cu un cuțit”, susține bărbatul. Pentru această amenințare, femeia trebuie să răspundă într-un alt proces aflat pe rol.

“Observ că între voi este o relație deosebită. Singura certitudine în acest caz este că bărbatul și-a amenințat soția când aceasta l-a anunțat că îl părăsește”, a concluzionat judecătorul, care l-a obligat pe bărbatul român să plătească o amendă de 2.000 de euro. (I.D)



Alte stiri din Externe

Ultima oră