„Toți au mințit”: Tucker Carlson arată noi detalii șocante despre moartea lui George Floyd

23 Oct 2023
„Toți au mințit”: Tucker Carlson arată noi detalii șocante despre moartea lui George Floyd

În episodul 32 al celei mai noi producții „Tucker on X", Tucker Carlson, a adus o nouă mărturie despre moartea lui George Floyd, scrie DailyCaller

Carlson a spus că, datorită acestor noi informații, acum se știe „în mod concludent” că fostul ofițer de poliție din Minneapolis, Derek Chauvin , care ispășește peste 20 de ani de închisoare, nu l-a ucis pe Floyd punându-i pe gât timp de câteva minute pe 25 mai 2020.

Procurorul din Hennepin, Amy Sweasy, care se află în mijlocul unui proces împotriva șefului ei, a susținut în depoziția sa că autopsia nu a găsit indicii că Floyd a fost ucis.

„Cu alte cuvinte, George Floyd, conform autopsiei oficiale, nu a fost ucis”, a spus Carlson în monologul său. „A murit de ceea ce noi obișnuiam să numim cauze naturale, care în cazul lui ar include zeci de ani de consum de droguri, precum și concentrația fatală de fentanil care a fost în sistemul său în ultima sa zi. Deci nu a fost o crimă, a fost încă o supradoză de narcotice într-o țară care înregistrează peste 100.000 dintre ele în fiecare an. Medicul legist a înțeles clar acest lucru și, de fapt, a spus-o.”

Sweasy a spus în declarația sa că dr. Andrew Baker, examinatorul medical care a efectuat autopsia lui Floyd, a mințit cu privire la adevărata cauză a morții, deoarece se temea de reacția publicului. El i-a spus lui Sweasy că rezultatele autopsiei au contrazis narațiunea publicului.

„Mi-a spus: „Amy, ce se întâmplă când dovezile reale nu se potrivesc cu narațiunea publică asupra căreia toată lumea a decis deja?” … și apoi a spus: „Acesta este genul de caz care pune capăt carierei”, se arată în depoziție.

„Cu alte cuvinte, toată lumea a mințit despre asta încă de la început”, a continuat Carlson. „Oamenii care cunoșteau adevărul au ascuns adevărul și au permis revoluției să continue.”

Carlson a spus că adevărul va fi ignorat, deoarece Floyd a devenit de atunci un „martir” pentru Partidul Democrat „în ciuda faptului că știm că nu a fost ucis”.

Carlson l-a prezentat apoi pe Ellison, autorul cărții Crime Inc., care l-a descris pe Floyd drept „omul negru prototip” al Partidului Democrat, scrie Tennnesseestar

„Aceștia sunt bărbații de culoare pe care încearcă să-i creeze. Așa că George Floyd trebuie să fie ridicat. El trebuie sărbătorit. El este perfect pentru ei. Era sărac, era needucat, era dependent de droguri, nu avea un loc de muncă, era acolo jos cerșind și plângând și le cerea albilor să nu-l omoare. Pentru un democrat – pentru un democrat alb – acesta este bărbatul de culoare perfect”, a explicat Ellison.

El a explicat că Partidul Democrat vrea să „facă mai mulți George Floyds” pentru că „oriunde se vor duce, îl vei vedea pe George Floyd peste tot și sunt mândri de el”.

Când Carlson a întrebat de ce Partidul Democrat a vrut să producă mai mulți oameni precum George Floyd, Ellison a spus: „Pentru că votează cu Partidul Democrat și apoi își învață copiii să voteze pentru Partidul Democrat și atunci acești democrați albi se pot simți superiori lor. ”

Spre sfârșitul interviului, Ellison a declarat: „Nu vor face din mine un George Floyd. Mă împotrivesc puternic. Îi privesc în ochi și le spun: „Sunt un om liber”. Libertatea mea vine de la Dumnezeu. Este un drept inalienabil dat mie de El. Nu poți să-l atingi și dacă încerci, am două lucruri care te vor îndepărta de mine – Isus și cei 38 de ani.”

Episodul lui Carlson a venit la doar câteva zile după ce președintele Joe Biden a lansat o declarație cu ocazia împlinirii a 50 de ani a lui Floyd, spunând că „merita mult mai mult”.

„Uciderea lui George Floyd a dezvăluit pentru mulți ceea ce comunitățile negre și de culoare au cunoscut și experimentat de mult timp - că națiunea noastră nu și-a îndeplinit niciodată cel mai înalt ideal de justiție echitabilă și imparțială pentru toți sub lege... Memoria lui George Floyd ne reamintește că există mai multe munca de făcut pentru a răscumpăra sufletul Americii”, a spus Biden.

Cele 32 de episoade postate de TuckerCarlson au fost văzute de peste 2 miliarde de ori pe Twitter/X.

Alte stiri din Externe

Ultima oră