UPDATE. Times Square, New York: O maşină a intrat în pietoni. Un mort şi cel puţin 13 răniţi (VIDEO)

18 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Times Square, New York: O maşină a intrat în pietoni. Un mort şi cel puţin 13 răniţi (VIDEO)

O persoană a fost ucisă şi 19 rănite după ce o maşină a intrat în pietonii aflaţi în Times Square din New York. Incidentul a avut loc joi, lângă strada 44 şi Seventh Avenue. După impact, maşina a luat foc. Nu se ştie încă în ce stare sunt răniţii, relatează abc7ny.com.

 

 

Se pare că şoferul, un tânăr din Bronx de 26 de ani, a făcut o manevră greşită şi a intrat în mai mulţi pietoni înainte de a se lovi de stâlpii de pe marginea străzii West 45. După izbitură, el a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti. A încercat fără succes să scape, lovind un poliţist. Şoferul a mai fost arestat de două ori pentru conducere sub influenţa alcoolului şi alte nereguli rutiere. 

Un martor a declarat pentru WABC că la faţa locului era un haos total şi toată lumea încerca să ajute.

Iniţial, nu se ştia dacă a fost un act intenţionat sau un accident. Clădirile din zonă, inclusiv sediul agenţiei de ştiri Reuters au fost fost închise, iar Poliţia din New York a restricţionat accesul în zonă, conform independent.co.uk.

CBS News relatează că vehiculul care a intrat în pietoni e un sedan roşu, iar şoferul a fost scos din maşină. 

Primele informaţii sugerează că şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar unii martori susţin că ar fi intrat intenţionat în pietoni. El a fost ridicat de poliţişti şi testat cu etilotestul, conform ibtimes.co.uk. Poliţiştii nu tratează accidentul ca fiind un atac terorist. Persoanele rănite primesc îngrijiri la faţa locului.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră