Starul Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

08 Aug 2022
Starul Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Actrița „a murit în pace în ferma ei din sudul Californiei în această dimineață, înconjurată de familie și prieteni”, se arată în comunicatul familiei ei. Ea se lupta cu cancerul de sân de 30 de ani, scrie Le Figaro.

Actrița Olivia Newton-John, vedeta filmului Grease , a murit la vârsta de 73 de ani, a anunțat soțul ei luni, 8 august, într-un comunicat de presă postat pe rețelele de socializare.

Actrița „ a murit liniștit la ferma ei din sudul Californiei în această dimineață, înconjurată de familie și prieteni ”, se arată în comunicat. Ea se lupta cu cancerul de sân de 30 de ani.

„Fiecare zi este o binecuvântare”

Suferind de cancer în stadiul 4, cu șanse foarte mici de supraviețuire, actrița și-a rugat medicul să nu-i spună cât mai avea de trăit. „Fiecare zi este o binecuvântare, mai ales acum”, a spus actrița în 2019 la emisiunea australiană 60 Minutes. „Cred că mintea joacă un rol important în procesul de vindecare”, a adăugat ea. Când ești diagnosticat cu cancer sau cu o boală terifiantă, ți se dă brusc un termen limită, a adăugat ea. Dacă crezi în cifre, le vei realiza. Dacă cineva îți spune „ai șase luni de trăit”, este foarte posibil să fie așa – pentru că tu crezi asta.”

Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer de sân în 1992. După ce a suferit o mastectomie, chimioterapie și mamoplastie, a suferit o recidivă în 2013. Patru ani mai târziu, ea a anunțat că are o tumoare canceroasă la nivelul sacrului .

Actrița a explicat apoi că își tratează boala folosind un amestec de medicină convențională și alternativă, în special consumând canabis cultivat de soțul ei John Easterlin. Mărturia sa a ajutat în mod deosebit la ridicarea tabuului asupra marijuanei medicinale, o componentă cheie a tratamentului său, care a ajutat-o să-și găsească somnul, să scape de anxietate și să-și calmeze durerea.

Câteva luni mai târziu, actorii din Grease, Olivia Newton-Jones și John Travolta , au apărut din nou împreună, în costume de Danny Zuko și Sandy Olsson. Pentru prima dată de la lansarea musicalului în urmă cu peste patruzeci de ani, ei au mers mână în mână pe străzile din West Palm Beach, Florida, unde s-au bucurat de o proiecție a filmului urmată de o întâlnire cu fanii .

Pentru această ocazie, Olivia Newton-John și-a scos în evidență haina galbenă și fusta lungă plisată asortată. „Este prima dată când ne purtăm costumele de când am filmat filmul! Sunt așa de fericit!" , a exclamat actrița pe contul ei de Instagram.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră