Simone Biles strălucește la Jocurile Olimpice de la Paris într-un costum de 3.000 de dolari încrustat cu cristale Swarovski

31 Iul 2024
Simone Biles strălucește la Jocurile Olimpice de la Paris într-un costum de 3.000 de dolari încrustat cu cristale Swarovski

O creație demnă de performanța și talentul ei sclipitor, scrie VanityFair

Simone Biles a fost genială atât în ​​prestația ei, cât și în ținuta ei cu care a concurat la calificari duminică 28 iulie. Pentru marea ei revenire pe scena Jocurilor Olimpice, gimnasta americană și-a dorit să capteze lumina, să o ia și să nu o lase să scape. În primul rând, ea a uimit Arena Bercy calificându-se fără un gram de dificultate în competiția generală și și-a executat perfect mișcarea ei semnătură, Biles II.

Dar strălucește și cu zâmbetul ei, un sinonim minunat de răzbunare și bucurie absolută, și datorită costumului ei strălucitor bleumarin împodobit cu 10.000 de cristale Swarovski. Evaluat la puțin sub 3.000 de dolari, este încrustat cu cristale Swarovski, în omagiu adus orașului gazdă Paris . Întreaga echipă feminină de gimnastică a SUA este îmbrăcată în aceeași ținută. Cu fiecare dintre cele cinci gimnaste primind opt costume, costul total al ținutelor echipei SUA a ajuns la aproape 100.000 de dolari.

Simone Biles dezlănțuie pasiuni la Arena Bercy, își sărbătorește noua medalie de aur alături de soțul ei

 Dacă în urmă cu trei ani, celebra gimnastă americană s-a retras de la Jocurile de la Tokyo pentru a se concentra pe sănătatea mintală, ea a orchestrat o revenire puternică pentru cei de la Paris 2024. Marți, 30 iulie, la Arena Bercy, Simone Biles a câștigat medalia de aur pe echipe la gimnastică artistică înaintea Italiei și Braziliei care au completat podiumul. Au fost prezente multe vedete, printre care Natalie Portman cu fiica ei Amalia și Nicole Kidman cu soțul ei Keith Urban și fiica lor Sunday Rose, scrie PurePeople

Alături de coechipierii ei din echipa americană Jordan Chiles, Jade Carey, Hezly Rivera și Suni Lee, Simone Biles s-a impus rapid pe tot parcursul competiției! Avand acum cinci medalii olimpice la recordul ei incredibil, gimnasta a sarbatorit noul titlu in capitala Frantei.

Campioana în vârstă de 27 de ani a putut conta pe sprijinul necondiționat al soțului ei, jucătorul NFL Jonathan Owens, care nu ar fi ratat competitia pentru nimic în lume. „Faci istorie de fiecare dată când pășesti pe saltea ”, a scris el pe Instagram. Felicitări pentru că ai devenit cea mai decorată gimnastă americană din istoria olimpica. Sunt atât de recunoscător că am fost acolo"

În fața camerei, cei doi se îmbrățișează și se sărută punând în evidență noua medalie de aur a vedetei! „ Din toată inima mea te iubesc ”, a reacționat Simone Biles în firul de comentarii. În timp ce echipa sa se află în prezent în cantonament pentru sezonul NFL 2024-2025, Jonathan Owens a putut, evident, să obtina o derogare de la antrenorul său pentru a-și susține soția în Franța.

Cele mai mari vedete americane au fost acolo

Ca o amintire, Simone Biles și Jonathan Owens s-au întâlnit în mijlocul pandemiei de Covid-19 pe Raya, aplicația de întâlniri cu celebrități. Îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, s-au căsătorit într-o mică ceremonie civilă la Houston, înainte de a sărbători cu aproximativ o sută de invitați în Mexic anul trecut.

Ieri, cele mai mari vedete internaționale au venit să o încurajeze pe Simone Biles din tribune. Nicole Kidman, Natalie Portman, Serena Williams sau chiar Spike Lee, Bill Gates și Jason Kelce. Cea care este până acum cea mai de succes gimnastă americană la Jocurile Olimpice ar putea câștiga și alte medalii! Într-adevăr, cu excepția parelelor, ea s-a calificat în patru din cele cinci finale individuale.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Jonathan Owens ???? (@jowens)

Alte stiri din Externe

Ultima oră