Rusia, țara balcoanelor periculoase

19 Iul 2020 | scris de A.V.
Rusia, țara balcoanelor periculoase

O polițistă din Rusia a căzut de la fereastră și a murit după ce a depus mărturie împotriva fostului ei șef într-un dosar de extorcare de fonduri, a transmis joi The Moscow Times.

Camerele de supraveghere au surprins trupul ofițerului Ekaterina Mișkina, în vârstă de 37 de ani, lângă o clădire de apartamente cu nouă etaje din orașul Habarovsk, care se află la mai mult de 8000 de kilometri de Moscova.

Nu este clar ce sau pe cine urmărea Mișkina înainte de a plonja de la etajul cinci al blocului. Conform site-ului Dvonosti.ru, aceasta era îmbrăcată cu haine civile.

Mai multe site-uri rusești transmit că Mișkina a încercat să urce pe acoperișul clădirii, însă nu a reușit, coborând apoi câteva etaje.

Surse anonime din cadrul instituțiilor de forță din Rusia au declarat că Mișkina a fost martor într-un dosar penal deschis împotriva fostului ei șef, suspectat că lua bani de la subordonați. Conform surselor citate, ea ar fi depus mărturie împotriva fostului ei șef cu ceva timp înaintea morții.

Cazul decesului polițistei de 37 de ani vine după ce cel puțin cinci medici din Rusia au căzut de la înălțime în această primăvară, în timpul crizei COVID-19, la fel cum s-a întâmplat cu doi tineri jurnaliști în 2018 și 2019, mai transmite The Moscow Times.

Alte stiri din Externe

Ultima oră