Român în Anglia, cinci ani de închisoare și ochii umflați, după ce a încercat să sărute cu forța o băștinașă

15 Mai 2017
Român în Anglia, cinci ani de închisoare și ochii umflați, după ce a încercat să sărute cu forța o băștinașă

Într-o preumblare prin orașul englez Guildford, unui sucevean în vârstă de 20 de ani - Claudiu Simon Ciobanu, i s-au aprins călcâiele atât de tare după o băștinasă încât a simțit nevoia irezistibilă a împlinirii buzelor cu aceasta într-un sărut apoteotic...Ce a omis suceveanul e că și în cazurile de iubire subită e musai nevoie de doi, și că îi lipsea total încuvințarea tinerei la care tânjea.

Luată pe nepregătite, pe stradă, englezoaica s-a împotrivit, și a dat glas acestei senzații atât de acut încât a alertat o biciclistă care trecea prin zonă, care i-a sărit în ajutor fără ezitări, urmată fiind  în acest demers de alți cetățeni cu simț și responsabilitate civică.

Toată gloata de cetățenii adunată de incident a avut grijă ca până la sosirea polițiștilor, iubărețul moldovean să primească destule "alinturi" astfel încât să-i rămână în amintire această întâmplare, concretizate într-un ochi mai întâi umflat, mai apoi învinețit.

În fața instanței, Claudiu Simon Ciobanu a pledat vinovat pentru cele două atacuri, fiind condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru agresiune, și încă una sexuală. Decizia judecătorilor britanici este una definitivă.

"A fost un atac dezgustător şi complet aleatoriu al unui bărbat asupra a două femei necunoscute. Aş dori să le mulţumesc ambelor victime pentru asistarea poliţiei pe tot parcursul anchetei şi a procesului judecătoresc, deoarece, cu ajutorul lor, am luat acest individ de pe străzi, astfel încât nu mai reprezintă o ameninţare pentru public. A fost un incredibil act de curaj al primei victime, pentru că a fost capabilă să caute ajutor, şi al celei de-a doua victime, pentru că a intervenit. Ea s-a pus în pericol pentru a proteja un alt cetăţean, gestul său fiind extrem de lăudabil“, a declarat un polițist local pentru ziarul britanic "Surrey Mirror".
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră