Putin, declaraţie-şoc: Trump nu este mireasa mea

05 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Putin, declaraţie-şoc: Trump nu este mireasa mea

Relaţia dintre președintele rus și liderul american Donald Trump nu e una puternică pentru că povestea de dragoste nu a început niciodată, a declarat Vladimir Putin, marți, jurnaliştilor, relatează rawstory.com.

Aflat în China, Putin a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre relațiile din ce în ce mai reci dintre Moscova și Washington. Ambele administrații au afirmat că tensiunile dintre cele două țări, generate de conflictul din Ucraina, au atins un vârf după Războiul Rece și au crescut doar în ultimele luni, în ciuda faptului că Putin și Trump fac schimburi de amabilităţi prin presă.

Putin a refuzat să discute despre cererile din S.U.A. privind incriminarea lui Trump și când i s-a cerut să facă o evaluare personală a performanței omologului său american în calitate de președinte, s-a abţinut.

"În ceea ce privește dezamăgirea sau nedezamăgirea, întrebarea dvs. pare foarte naivă", a declarat Putin unui reporter, transmite agenția rusă Interfax. "Nu este mireasa mea şi nu sunt mireasa sau mirele lui. Ne ocupăm de treburile guvernării. "

"Nu cred că ar fi corect din partea noastră să discutăm posibile evoluții ale situației din interiorul S.U.A.", a adăugat Putin. "Aceasta nu e treaba noastră, este treaba SUA ", a adăugat preşedintele rus.

Putin i-a criticat pe oficialii occidentali care îi sfătuiesc pe liderii lor să-și continue politica fermă față de Rusia. El a subliniat că sugestia, conform căreia Rusia reprezintă o amenințare, precum cea a regimurilor necinstite din lume, este deosebit de insultătoare.

Alte stiri din Externe

Ultima oră