Portugalia: un sat inundat de un torent de vin roșu

12 Sep 2023
Portugalia: un sat inundat de un torent de vin roșu

Municipalitatea Sao Lourenço do Bairro a văzut 2,2 milioane de litri de vin revărsându-se pe străzile sale în urma unui accident la o distilerie, scoie Le Figaro.

Un torent de vin roșu  pe străzile unui sat portughez. Cei 2.000 de locuitori ai comunei Sao Lourenço do Bairro au asistat, duminica aceasta, la o scenă pe cât de neobișnuită, pe atât de impresionantă. Peste 2 milioane de litri de vin roșu potrivit pentru consum au inundat drumurile locale, potrivit Diaro de Coimbra.

Un eveniment care este legat de un accident care a avut loc în distileria Levira situată pe înălțimile Sao Lourenço do Bairro. Două rezervoare de vin au explodat brusc, provocând inundarea satului.

Potrivit Diaro de Coimbra , vinul a inundat drumurile din apropiere și a intrat în cel puțin o pivniță privată. Autoritățile au reușit să împiedice curgerea lichidului în râul din apropierea satului. Distileria a spus că „regretă profund incidentul” și că alcoolul pierdut a fost recuperat și transportat la o fabrică de procesare.

Alte stiri din Externe

Ultima oră