„Planează ca un zmeu”: Trump vrea ca Biden să facă un test de anti-drog înainte de următoarea lor dezbatere

19 Mai 2024
„Planează ca un zmeu”: Trump vrea ca Biden să facă un test de anti-drog înainte de următoarea lor dezbatere

„Nu vreau să vină” în aceeași stare ca în timpul discursului pentru starea Uniunii, a atacat candidatul republican care susține că se va supune și el testului, scrie Le Figaro

Un alt atac al lui Donald Trump asupra abilităților cognitive ale lui Joe Biden . Vineri seara, la o cină a Partidului Republican din Minnesota, candidatul republican, cu ironia sa obișnuită, a cerut ca adversarul său democrat să fie testat împotriva drogurilor înainte de următoarea lor dezbatere despre alegerile prezidențiale americane .

Cei doi candidați la Casa Albă au convenit săptămâna aceasta să dezbata 27 iunie la CNN și 10 septembrie la ABC. „Va fi atât de entuziasmat (de aceste dezbateri), veți vedea”, a glumit fostul președinte al Statelor Unite despre Joe Biden, spunând apoi că va „cere un test antidrog” pentru adversarul său înainte de următoarea confruntare.

„Dar știți că voi cere și eu un test antidrog, apropo ”, a spus candidatul republican, explicând astfel că urmează să se supună și el.

Donald Trump și-a exprimat apoi ideea că adversarul său a consumat droguri pe 7 martie, înainte de a susține discursul său privind starea Uniunii . Președintele american, în vârstă de 81 de ani, a vorbit deosebit de tare și rapid. „Nu vreau să vină (în aceeași stare ”, a spus Donald Trump.

Și a folosit această expresie picturală din limba engleză: „He soared like a kite” .

Alte stiri din Externe

Ultima oră