Obama priveşte înapoi cu umor: A fost ca o închisoare foarte drăguță

09 Mai 2017
Obama priveşte înapoi cu umor: A fost ca o închisoare foarte drăguță

La câteva luni după părăsirea Casei Albe, fostul preşedi american Barack Obama a început să iasă în lume şi să vorbească despre mandatul său de cel mai puternic om din lume.

La o conferință privind alimentația, desfășurată marți la Milano, el a spus că președinții americani "trăiesc în ceea ce s-ar numi o bulă". "Este o închisoare foarte drăguță, așa că nu ai libertatea nici măcar să faci o plimbare sau să stai la o cafea, deoarece există întotdeauna o îngrijorare privind securitatea în jurul tău", a spus el, conform agerpres.ro.

"Acum sunt captiv doar selfie-urilor, ceea ce e aproape la fel de rău", a adăugat Obama, glumind că poate 'merge oriunde' atât timp cât este dispus să se fotografieze cu străinii.

Luna trecută, el a făcut primele declaraţii după vacanţa luată la încheierea mandatului de la Casa Albă la Universitatea din Chicago, capitala statului Illinois, pe care l-a şi reprezentat ca senator.

- Luaţi loc! Şi...  ce s-a mai întâmplat cât am fost plecat?, şi-a început intervenția lui Barack Obama. El a mai spus că vrea să se implice în organizarea comunităţilor şi în sprijinirea viitoarei generaţii de lideri, mai ales în contextul în care politica americană este din ce în ce mai polarizată de bani.

Alte stiri din Externe

Ultima oră