O turistă din SUA a fost găsită în burta unui rechin în Indonezia

15 Oct 2024
O turistă din SUA a fost găsită în burta unui rechin în Indonezia

O turistă din SUA în vârstă de 60 de ani, a dispărut pe mare în timpul unei sesiuni de scufundări în jurul insulei Puluau Reong din Indonezia, pe 26 septembrie. Cadavrul său a fost găsit câteva zile mai târziu de către un pescar, scrie Le Figaro

Colleen Monfoe, o americancă în vârstă de 68 de ani, a avut o sesiune de scufundări în Indonezia pe 26 septembrie, dar nu a ieșit niciodată la suprafață, dusă de curent.  The New York Post  dezvăluie că o parte a corpului său a fost găsită câteva zile mai târziu de un pescar în burta unui rechin , la 120 de kilometri de insula Puluau Reong, locul inițial de scufundări.

„Credeam că a înghițit plastic sau o plasă de pescuit”, spune pescarul . Am deschis-o pentru a înțelege problema și înăuntru erau rămășițele unei femei . Turista din Michigan a fost identificata rapid. Mamă a doi copii, era în vacanță cu soțul ei, Mike, când s-a produs tragedia. După opt zile de căutări, a fost declarată moartă.

„O problemă medicală”

Kim Sass, o prietenă a decedatei crede într-un mesaj postat  pe Facebook că rechinul nu a fost responsabil pentru moartea ei, deoarece trupul nu era complet descompus. „Amprentele ei sunt folosite de Ambasada SUA și de guvernul local ca dovadă a morții. Acest lucru nu ar fi fost posibil dacă rechinul ar fi atacat-o acum câteva săptămâni”, crede ea.

Potrivit acesteia, prietena ei, un „scafandru excelent” cu care dezvăluie că a făcut „mai mult de 1000 de scufundări” , a murit „în urma unei probleme medicale” . Mike, soțul, spune că lui Colleen Monfoe nu i-ar fi plăcut „să știe că un rechin a murit din cauza ei și că moartea ei a provocat, din nou, o reputatie proasta rechinilor ” .

Alte stiri din Externe

Ultima oră