Noul restaurant al lui Gordon Ramsay va avea în meniu un burger de 106 dolari. Cartofii prăjiți se plătesc separat

02 Dec 2020
Noul restaurant al lui Gordon Ramsay va avea în meniu un burger de 106 dolari. Cartofii prăjiți se plătesc separat

E bine să fiți bogat - și nu prea înfometat – dacă vă gândiți să vă înfruptați dintr-unul din burgerii lui Gordon Ramsay, scrie hotnews.ro.

Celebrul chef înstelat de Michelin va deschide în această lună la Londra o replică a restaurantului Gordon Ramsay Burger din Las Vegas și a stârnit deja interes – mai ales din pricina prețurilor astronomice.

Localul omonim al lui Ramsay, care va fi deschis în faimosul magazin Harrods, promite „să aducă gustul Americii, fără călătoria transatlantică” conform unui comunicat și „nu va oferi obișnuiții hamburgeri”. Printre aceste sandvișuri superioare se numără un burger Wagyu, care conține o chiftea rumenită din mușchi de vită Wagyu, brânză Pecorino cu trufe, dar și trufe negre proaspete – totul pentru 106$ (80 de lire). Cartofii prăjiți nu sunt incluși în preț.

Reacțiile au fost variate – mulți pronunțându-se împotriva burgerului extravagant.

Dar Ramsay și-a apărat creația.

„Vă promit că nu ați gustat niciodată ceva atât de delicios ca excelenții burgeri de la Gordon Ramsay Burger”, a declarat el pentru Hot Dinners. „Perfecționez burgerii de ani de zile în America și acum, la Harrods, vă vom aduce la nivelul următor”.

Dacă aveți stomacul mai mare decât portofelul, există opțiuni mai economice – dar tot vă vor da pe spate.

Hot Dinners scrie despre burgerul de 56$ cu homar și creveți, cel picant Hellʼs Kitchen de 33$ cu brânză mozzarella și sos aioli cu ardei iute jalapeno și burgerul american de 28$ cu brânză americană și clasicele roșii, castraveți murați, ceapă și sos relish. (Fox News)

Sursa foto: hotnews.ro

Alte stiri din Externe

Ultima oră