Noi dezvăluiri despre ziua în care a murit Prince

06 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Noi dezvăluiri despre ziua în care a murit Prince

Cu o zi înainte ca Prince să moară, staff-ul acestuia l-a contactat pe medicul Howard Kornfeld, din California, specializat în dependența de opinoide, spunându-i că artistul “trece printr-o criză medicală gravă” și că trebuie prescris un tratament.

Howard Kornfeld nu s-a putut deplasa în Minnesota, dar și-a trimis fiul, pe Andrew Kornfeld, medic și el, la reședinta lui Prince, pentru a vorbi despre tratament.

“Planul era să se facă o evaluare rapidă a stării sănătății sale și conceperea unui plan de tratament”, a explicat William Mauzy, avocatul lui Howard Kornfeld, citat de Star Tribune.

Joi dimineața, Andrew Kornfeld trebuia să se întâlnească cu Prince. Medicul a ajuns la Paisley Park, însă artistul era de negăsit. Într-un final l-au descoperit inconștient în lift, Kornfeld fiind cel care a sunat la 911.

Neștiind adresa exactă, medicul a spus persoanei de la capatul firului: “Suntem în casa lui Prince”. Când i s-a spus să dicteze adresa, Andrew Kornfeld a repetat: “Oamenii sunt tulburați… Suntem în Minneapolis, Minnesota, în casa lui Prince”.

O ambulanță a sosit în mai puțin de cinci minute, decesul lui Prince fiind pronunțat la 10:07, la 19 minute de la sosirea echipei medicale.

Cauzele morții lui Prince, la 57 de ani, rămân încă necunoscute.

Anchetatorii care se ocupă de acest caz au declarat că nu s-au găsit semne evidente de traumă pe corpul artistului şi că nu există niciun motiv pentru a se crede că a fost o sinucidere. În schimb, au fost găsite foarte multe prescripții pentru medicamente, polițiștii urmând să afle dacă acestea au fost recomandate de către un medic.

Alte stiri din Externe

Ultima oră