"Mulțumesc, dar nu, mulțumesc, Elon!" Trump spune că „rămâne” pe Truth Social în ciuda faptului că i s-a reactivat contul de Twitter

20 Noi 2022
"Mulțumesc, dar nu, mulțumesc, Elon!" Trump spune că „rămâne” pe Truth Social în ciuda faptului că i s-a reactivat contul de Twitter

Trump a precizat că, în ciuda faptului că i s-a oferit acces la platformă, el nu va folosi Twitter din nou. Vocile progresiste de pe Twitter au reacționat cu un amestec de frică, supărare și ură față de ideea ca fostul președinte să înceapă din nou să tweeteze, scrie DailyMail

În ciuda reintroducerii pe platforma scurtă de postare socială Twitter, fostul președinte Donald Trump - proprietarul Truth Social - a spus că nu „vede niciun motiv” pentru a se alătura platformei.

În urmă cu câteva zile, noul proprietar Twitter, Elon Musk, a chestionat utilizatorii site-ului cu privire la reactivarea lui Trump - voturile pentru Da au câștigat cu aproape patru procente după ce au votat peste 15 milioane de oameni.

Musk a postat pe Twitter: „Oamenii au vorbit. Trump va fi reactivat".

În weekend, la reuniunea anuală a conducerii Republican Jewish Coalition, Trump a abordat reactivarea contului sau, preluarea site-ului de către Musk și dacă intenționează sau nu să tweeteze din nou.

Prin intermediul unui apel video, Trump a spus că a auzit că sondajul lui Musk a primit un răspuns important, dar că nu „vede niciun motiv pentru o întoarcere la Twitter

„Au multe probleme la Twitter. Vezi tu ce se întâmplă. Ea (compania) poate reuși, poate nu, dar problemele sunt incredibile, iar angajamentele sunt negative', a spus el.

„Ai o mulțime de roboți și ai o mulțime de conturi false, pe care cred că ar trebui să le folosească. Dar Truth Social a luat locul pentru o mulțime de oameni și nu-i văd că revin pe Twitter”, a spus el.

Presa urăște să vorbească despre asta, dar se descurcă fenomenal de bine”, a spus Trump pentru panelul RJC de la Truth. „Cred că implicarea este mult mai bună decât este cu Twitter și este să ai grijă de voci care doresc cu adevărat să fie îngrijite și de voci cu adevărat inteligente.”

Deși fostul președinte a apelat la Truth pentru a le cere adepților săi să „voteze acum cu pozitivitate” la sondajul lui Musk despre reactivarea sau nu a contului de Twitter el a spus că nu va părăsi platforma.

„Truth Social a fost foarte, foarte puternic, foarte, foarte puternic. Și voi rămâne acolo”, a adăugat el.

Trump are aproximativ 4,57 milioane de urmăritori pe platforma sa Truth Social. 

Trump a mai spus că sprijină preluarea Twitter de către Musk.

„Întotdeauna mi-a plăcut de el”, a spus Trump despre Musk. „M-am înțeles foarte bine cu el în timpul zilelor mele de președinte și l-am cunoscut destul de bine”.

„Este un personaj și tind să-mi placă personajele, dar este inteligent”, a adăugat el.

În prezent, Trump nu a postat încă nimic pe Twitter. În prezent, contul său are 83 de milioane de urmăritori, iar ultimul său tweet este despre participarea sa la inaugurarea lui Joe Biden.

Alte stiri din Externe

Ultima oră