O profesoară de biologie s-a măritat cu ... Iisus (VIDEO)

20 Aug 2015
O profesoară de biologie s-a măritat cu ... Iisus (VIDEO)
Jessica Hayes, o profesoară de biologie din statul Indiana, în vârstă de 36 de ani, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că vrea să se mărite cu ... Iisus Hristos. După ce, ani de zile și-a căutat alesul, femeia, în vârstă de 36 de ani, a avut drept invitați la nuntă mii de oameni, din toată lumea.

Preoţi catolici din Fort Wayne, Indiana, au oficiat ceremonia, mai puţin obişnuită, care presupune depunerea un jurământ de castitate pentru tot restul vieţii. Spre deosebire de călugăriţe, femeile care decid să îşi dedice astfel întreaga viaţă bisericii nu sunt obligate să renunţe la avere. În plus, îşi pot continua profesia pe care o au, relatează The Independent.

Rochia pe care și-a ales-o a fost din dantelă albă și a fost admirată de cei prezenți. ”Trebuia să mă întind pe jos în faţa altarului, astfel încât am vrut să mă asigur că sunt bine acoperită, într-un mod care să arate şi frumuseţea unei mirese”, a spus ea.

Jessica Hayes face parte dintr-un grup de numai 3.000 de femei, din întreaga lume, care au ales această ceremonie. În Statele Unite, sunt 215 ”mirese ale lui Iisus”.  



Alte stiri din Externe

Ultima oră