Mii de pasageri lăsați cu ochii în soare de o companie low-cost, care și-a suspendat operațiunile

28 Mar 2019 | scris de M.C.
Mii de pasageri lăsați cu ochii în soare de o companie low-cost, care și-a suspendat operațiunile Galerie foto (2)

Operatorul low-cost islandez care „conecta continentele” prin hubul său de la Keflavik, Islanda, a anunțat joi suspendarea operațiunilor. Din cauza dificultatilor financiare, operatorul low-cost a anuntat suspendarea tuturor zborurilor pe termen nedefinit.

Pasagerii companiei au fost informati despre acest lucru într-un mod abrupt, mii dintre ei rămânând în străinătate cu ochii în soare, scrie The Sun, care precizează că a primit confirmarea informației din partea companiei.

Inițial, compania anunțase în cursul dimineții de joi că toate zborurile sunt amânate, pentru ca în cele din urmă să confirme că își încetează operațiunile.

Compania aeriană care opera zboruri în Europa și America de Nord a purtat încă de anul trecut discuții de vânzare cu grupul Icelandair, care deține compania aeriană concurentă din Islanda, americanii de la Indigo Partners care dețin pachete de acțiuni semnificative în companiile aeriene Frontier (SUA), JetSmart (Chile), Volaris (Mexic) și Wizz Air (Ungaria) și din nou cu Icelandair.

Discuțiile cu cele două companii nu au dus la niciun rezultat pozitiv pentru WOW Air, așadar compania a fost nevoită să-și suspende operațiunile din cauza lipsei de resurse financiare, scrie boardingpass.ro.

WOW Air este a treia companie aeriană care devine parte din istorie în 2019, după compania aeriană Germania și bmi Regional.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră