La 83 de ani, o celebră moştenitoare s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan

02 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
La 83 de ani, o celebră moştenitoare s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan

Moştenitoarea studiourilor MCA-Universal şi autoarea biografiilor lui Bobby Kennedy şi Edie Sedgwick s-a aruncat duminică de la peste 21 de metri înălţime. Ea locuia într-un penthouse, în Manhattan. În urmă cu 29 de ani, fiul unei alte moştenitoare celebre s-a aruncat din acelaşi loc, relatează dailymail.co.uk. 

Jean Stein, în vârstă de 83 de ani, s-a aruncat de la etajul 15 al unei clădiri din Gracie Square, din Upper East Side,  New York la  ora10.35 am. Ea a căzut într-un balcon de la etajul 8 şi a murit pe loc. 

Apartamentul a aparţinut iniţial moştenitoarei Gloria Vanderbilt şi e locul unde fiul său Carter Vanderbilt Cooper s-a aruncat şi a murit în iulie 1988. Carter avea atunci 23 de ani, iar înainte de a se arunca, mama sa a încercat să-l oprească. 

Gloria a povestit cum Carter, care se culcase după-amiaza, s-a trezit, a apărut în uşa dormitorului ei şi a întrebat de mai multe ori "ce se întâmplă?", după care a luat-o la fugă pe scări şi a urcat pe terasă. Gloria l-a văzut cum stătea pe parapet, s-a clătinat şi a căzut după câteva secunde.

După tragicul incident, Gloria Vanderbilt a vândut penthouse-ul lui Jean Stein.

 

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră