Tragedie pentru o familie din Vaslui: cei doi copii s-au sinucis. Ultimul MESAJ trimis mamei

31 Ian 2017 | scris de Jeanina Nastase
Tragedie pentru o familie din Vaslui: cei doi copii s-au sinucis. Ultimul MESAJ trimis mamei

Tragedie  pentru o familie din Vaslui care îşi îngroapă cel de-al doilea copil. Acesta şi-a pus capăt zilelor.Mama lui este si acum în stare de şoc, după ce acum opt luni şi-a mai îngropat un copil, de 19 ani. Acesta însă a trimis mamei un ultim mesaj. “Te iubesc, mamã ! Sã aveti grijã de porumbei, cã de acum înainte vouã vã vor rãmâne. Eu mã duc pe drumul meu“. 

"M-a sunat la ora 6, mi-a zis cã analizele i-au iesit bine, dar că se simte rău. Nu mai suporta durerea la urechi. Mai târziu mi-a trimis mesaj "Mama, te iubesc. Vă iubesc pe toti". Am încercat să-l sun după aia, dar n-a mai răspuns. Am zis că ceva i s-o fi întâmplat. A doua zi, când am ajuns în salon, am întrebat unde mi-e copilul. Un coleg de-al lui de salon mi-a zis că l-a luat domnul doctor pentru că i-a fost rău. N-a vrut să-mi zică ce s-a întâmplat. În momentul ăla am căzut jos, nu mai stiu ce s-a întâmplat. Am ajuns la Urgente. Mi-au pus perfuzii, mi-au dat pastile. Era un copil foarte cuminte, nu consuma alcool, nu fuma, nu se ducea la discotecă, era mai ceva ca o fată. Eu am mai avut un băiat care s-a sinucis acum opt luni, iar Nicu a fost cel care m-a încurajat să trec peste. Tot timpul mă încuraja. Nu stiu ce a fost în capul lui", spune lacrimi, femeia.

Familia băiatului nu poate înţelege gestul său. Toţi îl ştiau un copil cuminte."Era cel mai cuminte băiat al familiei. Semăna cu taică-su. Nu era cu gagici, cu discoteci, cu prostii. Crestea porumbei. În seara aia mi-a trimis un mesaj. Mi-a zis sã am grijă de porumbei, pentru că de acum înainte nouă ne rămân. Ne-a zis că el pleacă pe drumul lui", a povestit şi Iordan Dumitru, unchiul băiatului.

Sectia ORL a Spitalului Judetean de Urgentă Vaslui a fost, joi seara, scena unui teribil incident. Nicu Cărămălău, un tânăr de 17 ani din Buda, comuna Osesti, a decis să-si pună capăt zilelor, spânzurându-se de caloriferul din salon. Cu câteva ore înainte si-a sunat mama, căreia i-a spus că are dureri insuportabile de cap. Acesta pare să fie si motivul pentru care Nicu a decis să încheie conturile cu viata.

Potrivit observator.tv, băiatul a fost găsit spânzurat de caloriferul din toaleta salonului, la o înălţime de 1,4 metri faţă de sol. Trupul adolescentului a fost ridicat de către asistentă şi ulterior resuscitat de către cadrele medicale. Câteva ore mai târziu, a fost declarat decesul. Poliţiştii vasluieni au dispus efectuarea autopsiei, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducerea SJU Vaslui a declanşat propria anchetă internă în acest caz.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră