Hunter Biden riscă până la 25 de ani de închisoare sub acuzația federală de detinere ilegală de armă

15 Sep 2023
Hunter Biden riscă până la 25 de ani de închisoare sub acuzația federală de detinere ilegală de armă

Fiul președintelui Biden , Hunter Biden, a fost inculpat joi pentru deținere ilegala de arme de foc și ar putea risca până la 25 de ani de închisoare, potrivit documentelor instanței, scrie Fox News

Biden se confruntă cu trei acuzații penale, inclusiv o declarație falsă în achiziționarea unei arme de foc, care implică până la 10 ani de închisoare, o amendă de 250.000 de dolari și trei ani de eliberare supravegheată, arată documentele.

A doua acuzație, o declarație falsă legată de informațiile care trebuie păstrate de un vânzator federal autorizat de arme de foc, poate aduce până la cinci ani de închisoare, o amendă de 250.000 de dolari și trei ani de eliberare supravegheată.

A treia, deținerea unei arme de foc de către o persoană care este un consumator ilegal sau dependent de o substanță controlată, poate ajunge la maximum 10 ani de închisoare, o amendă de 250.000 USD și trei ani de eliberare supravegheată, potrivit documente. 

Acuzațiile se combină pentru a aduce maximum 25 de ani de închisoare și o amendă de 750.000 de dolari.

Avocatul lui Hunter Biden, Abbe Lowell, i-a criticat joi pe republicani pentru ceea ce el a spus că este „interferență nepotrivită și partizană în acest proces”, după ce acuzațiile au fost dezvăluite.

Alte stiri din Externe

Ultima oră