Familia Simpson o votează pe Hillary Clinton

02 Aug 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Familia Simpson o votează pe Hillary Clinton

Marge şi Homer Simpson, protagoniştii serialului animat ”Familia Simpson/ The Simpsons”, s-au pus de acord şi au promis că vor vota pentru Hillary Clinton la următoarele alegeri prezidenţiale din Statele Unite, potrivit unui nou videoclip lansat de 20th Century Fox. Acel clip independent, intitulat ”3am”, a fost publicat pe YouTube, informează bbc.com,scrie news.ro.

În acel clip video, candidatul republican Donald Trump este prezentat în timp ce citeşte o carte intitulată ”Great Speeches by A. Hitler” (”Marile discursuri ale lui A. Hitler”).

Atunci când Homer Simpson spune că ar putea să voteze pentru Trump, soţia lui, Marge, îi spune: ”Dacă acesta este votul tău, atunci mă întreb dacă voi putea să mai trăiesc cu tine”.

Homer îi răspunde astfel: ”Şi uite aşa am devenit democrat”.

Hillary Clinton şi Donald Trump se vor confrunta în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, care vor avea loc pe 8 noiembrie.

Discuţia dintre soţii Simpson a avut loc după ce Marge a spus că nu poate să mai facă dragoste până când nu va decide cu cine să voteze.

Întrebarea face trimitere la campania politică a lui Hillary Clinton din 2008, ce a inclus un clip promoţional în care apărea un apel telefonic, la ora 03.00, prin care americanii erau întrebaţi în legătură cu persoana pe care aceştia ar prefera-o pentru a le conduce ţara în perioade de criză.

În clipul din ”Familia Simpson”, atât Hillary Clinton, cât şi Donald Trump sunt prezenţaţi în timp ce răspund la un astfel de apel telefonic.

Donald Trump răspunde astfel: ”Nu acum, sunt pe Twitter”.

Apoi, politicianul american îi cere unui asistent: ”Pune numele meu pe Lincoln Memorial, dezmembrează NATO... şi adu-mi nişte ompletă pe o farfurie din aur”.

În secvenţa următoare, Bill Clinton este prezentat răspunzând iniţial la apelul telefonic: ”În camera de urgenţă? Bine, imediat”, spune fostul preşedinte democrat.

Apoi, el îi predă receptorul soţiei sale, Hillary, spunându-i: ”Oh, e pentru tine”.

Hillary răspunde: ”Da, de acum înainte, va fi mereu pentru mine!”.

”Familia Simpson”, care a difuzat pe parcursul celor 27 de sezoane ale sale peste 500 de episoade, este cel mai longeviv serial animat american. Serialul, creat de Matt Groening, prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană - Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. ”The Simpsons” ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum ”South Park”. Adorat de critici şi simpatizat de public, serialul ”The Simpsons” a câştigat de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee, inclusiv 31 Primetime Emmy şi 30 premii Annie, a fost desemnat cel mai bun serial TV din secolul al XX-lea de jurnaliştii de la revista Time şi a primit o stea pe Walk of Fame în anul 2000.

Alte stiri din Externe

Ultima oră