Harry și Meghan au aflat din presă că li s-a anulat invitația la recepția dinaintea înmormântării Reginei

16 Sep 2022
Harry și Meghan au aflat din presă că li s-a anulat invitația la recepția dinaintea înmormântării Reginei

În această duminică, liderii mondiali și suveranii străini sunt așteptați la începutul serii la recepția găzduită de regele Charles al III-lea la Palatul Buckingham în omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Harry și Meghan Markle  au aflat că nu mai sunt invitați la recepția de stat după ce au citit presa, potrivit Page Six .

Ducele și ducesa de Sussex, care s-au alăturat familiei regale săptămâna trecută au primit o invitație pentru evenimentul care urmează să aibă loc duminică seara.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Regelui Charles al III-lea confirmă că „invitația este doar pentru membrii activi ai familiei regale”.

„Harry și Meghan au primit invitația și nimeni nu le-a spus că de fapt nu sunt invitați”, spune o sursă regală.

Un alt membru al palatului adaugă: „Mi s-a spus că au aflat că nu au fost de fapt invitați citind articolele de presă”.

Președintele Joe Biden, președintele francez Emmanuel Macron și premierul canadian Justin Trudeau se numără printre șefii de state care sunt așteptați să participe la recepția găzduită de Charles și Regina Consort Camilla de dinaintea înmormântării Reginei de luni.

Oaspeții vor fi, de asemenea, întâmpinați de Prințul și Prințesa de Wales, Prințesa Regală și Contele și Contesa de Wessex la recepția Palatului Buckingham.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră