Gafele anului 2022 pentru președintele Biden: greșeste nume, uită lucruri importante, vorbește cu prieteni imaginari

27 Dec 2022
Gafele anului 2022 pentru președintele Biden: greșeste nume, uită lucruri importante, vorbește cu prieteni imaginari

A fost un an plin de gafe pentru președintele Biden, care nu a dat semne că își va schimba obiceiurile nici în 2023, când își începe al treilea an de președinție.

„Permiteți-mi să încep cu două cuvinte: Made in America”, a declarat Biden în octombrie, conform Fox News.

Președintele a bâjbâit pe tot parcursul anului, de la confuzie la pronunțări greșite până la confuzii de fapte.

Aceasta a inclus căderea de pe bicicletă în Delaware, încercarea de a strânge mâna cu aerul și referirea la Kamala Harris ca președinte. Biden, care este deja cel mai în vârstă președinte din istorie, este de așteptat să își abandoneze candidatura pentru realegeri în noul an.

„Dr. Biden crede că uh, soția mea crede că uh, că eu uh, asta, că facem ceva foarte important”, a spus Biden în octombrie, când a fost întrebat dacă va candida pentru un al doilea mandat. .

Biden, la 80 de ani, a rămas în stare bună de sănătate fizică. Dar în iulie, a spus în mod eronat că are cancer.

„De aceea, eu și al naibii de mulți alți oameni cu care am crescut avem cancer și de aceea în  cea mai lungă perioadă Delaware a avut cea mai mare rată a cancerului din țară”, a spus Biden când a vorbit despre industria petrolului.

Biden s-a chinuit să-și găsească drumul în afara scenei după trei discursuri anul acesta. Cu o ocazie, în decembrie, a fost condus de o fată tânără la un eveniment Toys for Tots.

Când a discutat despre președintele rus Vladimir Putin, Biden s-a chinuit să spună cuvântul „cleptocrație”.

„Le vom pune mâna pe iahturile, casele lor de lux și alte câștiguri nemeritate ale cleptocrației lui Putin – da – cleptocrația și păstrarea – tipii care fac parte din cleptocrație”.

Biden și-a petrecut ultima zi în campania electorală la un eveniment pentru Wes Moore, când a fost ales guvernator al Marylandului după ce sondajele au arătat că va câștiga cu o marjă de aproximativ 30%. Acolo, Biden s-a chinuit să-și amintească numele candidatului pe care îl susținea.

„Și, bineînțeles, vi-l prezint pe următorul guvernator. Cum îl cheamă? Wes… Wes…”, a spus Biden, întorcându-se către membrii audienței care au ridicat semnele lui Wes Moore. — Wes Moore!

Cel mai tragic derapaj al președintelui a avut loc în septembrie, când a întrebat unde se afla regretatul Jackie Walorski, R-Ind., la câteva săptămâni după ce a murit într-un accident de mașină.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră