Fata preşedintelui. Ivanka zice că îl contrazice de multe ori pe Donald

05 Apr 2017 | scris de Radu Popescu
Fata preşedintelui. Ivanka zice că îl contrazice de multe ori pe Donald

Fiica președintelui american Donald Trump, Ivanka Trump, a declarat miercuri, într-un interviu, că atunci când nu este de acord cu tatăl său, i-o spune cu 'totală sinceritate', transmit DPA și AFP,scrie agerpres.ro.

 

"Îmi spun mereu părerea, iar tatăl meu este de acord cu mine în atât de multe lucruri. Însă când nu se întâmplă acest lucru, el știe care este punctul meu de vedere", a afirmat Ivanka Trump, în vârstă de 35 de ani.

"Atunci când nu sunt de acord cu tatăl meu, el o știe, iar eu vorbesc cu totală sinceritate", a spus ea într-un interviu pentru postul de televiziune CBS.

"Atunci când sunt de acord, mă implic pe deplin și sprijin agenda și sper să îi pot fi de ajutor și să am un impact pozitiv. Dar respect faptul că ascultă întotdeauna. Așa era și în afaceri. Așa este și ca președinte", a afirmat Ivanka Trump.

Ea a respins criticile conform cărora, prin faptul că nu se exprimă asupra unor chestiuni cheie, cum ar fi drepturile persoanelor LGBT, schimbările climatice sau avortul, ea și soțul său Jared Kushner sunt 'complici' la politicile controversate ale Casei Albe.

"Dacă a fi complice înseamnă a-ți dori să fii o forță a binelui și să ai un impact pozitiv, atunci sunt complice", a precizat Ivanka Trump.

"Aș cere să nu se confunde lipsa unei denunțări publice cu tăcerea", a mai spus ea.

Ivanka Trump a stârnit nedumerire și a atras critici recent când a fost numită 'asistentă a președintelui', o poziție pentru care nu va avea salariu. Soțul său a devenit consilier de rang înalt la Casa Albă, deși nu are experiență diplomatică.

"Nu știu dacă criticii care spun aceste lucruri despre mine ar face altceva decât fac eu în cazul în care ar ajunge în situația unică și fără precedent în care mă aflu acum", a mai declarat ea.

Donald Trump a fost supus multor critici, fiind acuzat în special de nepotism pentru că le-a oferit posturi importante de consilieri fiicei și ginerelui său.

Alte stiri din Externe

Ultima oră