„Sfârșitul celui mai corect sistem de justiție din lume”

31 Mai 2024
„Sfârșitul celui mai corect sistem de justiție din lume”

Tucker Carlson a comentat verdictul de vinovăție al lui Donald Trump afirmând pe X că decizia juriului a marcat „sfârșitul celui mai corect sistem de justiție din lume”, scrie New York Times

Fosta gazdă de la Fox News a spus că Trump va câștiga în continuare alegerile „dacă nu este ucis” și a încheiat spunând că „oricine apără acest verdict este un pericol pentru tine și familia ta”.

"Importând lumea a treia, deveniți lumea a treia. Asta tocmai am văzut. Acest lucru nu îl va opri pe Trump. Va câștiga alegerile dacă nu este ucis mai întâi. Dar marchează sfârșitul celui mai corect sistem de justiție din lume. Oricine apără acest verdict este un pericol pentru tine și familia ta." a scrie Tucker Carlson pe X

Prizonier politic

La doar câteva minute după anunțarea verdictului, campania Trump a trimis un e-mail de strângere de fonduri în care Trump spunea, cu majuscule, „Sunt un prizonier politic!”

„Acesta a fost o rușine, acesta a fost un proces fraudulos al unui judecător conflictual care a fost corupt”, a spus Trump reporterilor în afara tribunalului, după ce a fost citit verdictul.

„Nu am greșit cu nimic”, a adăugat el. — Sunt un om foarte nevinovat.

La scurt timp după ce verdictul de vinovăție al lui Trump a fost citit cu voce tare în instanță, președintele Biden a postat un apel la strângere de fonduri pe X din contul său de campanie: „Există o singură modalitate de a-l ține pe Donald Trump departe de Biroul Oval: La urna”, a scris Biden. „Donează pentru campania noastră astăzi.”

Portalul WinRed pe care campania lui Trump îl folosește pentru a procesa donațiile din campanie pare să fi fost offline la scurt timp după verdictul său de vinovăție.

Alte stiri din Externe

Ultima oră