De ce Mila Kunis obișnuia să spună că este rusoaică mai degrabă decât ucraineană

13 Mar 2022
De ce Mila Kunis obișnuia să spună că este rusoaică mai degrabă decât ucraineană

Născută la Cernăuți, Ucraina, actrița Mila Kunis a lansat o strângere de fonduri la începutul lunii martie pentru a ajuta refugiații din războiul din Ucraina. Vinerea aceasta, 11 martie, ea a dezvăluit de ce ani de zile s-a prezentat mai degrabă ca rusoaică decât ucraineană, scrie Huffington Post

De la invadarea țării de către Rusia, actrița din That '70s Show și Bad Moms nu mai ezită să-și etaleze mândria de a fi ucraineană. Dar ani de zile, întrebată despre originile ei, ea a preferat să răspundă că este rusoaică „din multe motive”, relatează versiunea americană HuffPost.

„Unul dintre ele  este că atunci când am venit în Statele Unite și le-am spus oamenilor că sunt din Ucraina, prima întrebare pe care mi-au pus-o a fost „Unde este Ucraina?”, explică Mila Kunis într-un interviu realizat de jurnalista Maria Shriver și publicat pe Youtube. Ea spune că apoi a trebuit să vorbească despre țara ei de origine și să explice unde se află pe o hartă. „Era obositor”, a spus ea.

„Parcă o parte din inima mea ar fi fost smulsă”
Pentru vedetă, a fost mai ușor să spună că este originară din Rusia când a fost întrebată. Oamenii îi răspundeau atunci: „O, cunoaștem țara asta”. Dar de la începutul războiului, totul s-a schimbat. „Nu pot să exprim sau să explic ce m-a copleșit”, continuă actrița Black Swan, care s-a căsătorit cu Ashton Kutcher.

„Parcă mi-ar fi fost smulsă o parte din inima”, adaugă ea, spunând că nu se va mai prezenta ca rusoaică, ci ca ucraineană. Mila Kunis a mai spus că rezistența poporului ucrainean i-a insuflat „un sentiment de mândrie”.

Ea relatează că familia unuia dintre prietenii ei ucraineni „refuză să evacueze”. „Și ei merg la muncă în fiecare zi”, continuă ea. Așa că își petrec noaptea într-un adăpost antiaerian, dimineața se trezesc și iau ceva pentru a se proteja în oraș și merg la birou.”

Mila Kunis vrea acum să le insufle fiicei sale Wyatt, în vârstă de 7 ani, și fiului ei Dimitri, în vârstă de 5 ani, mândria de a fi ucraineni. „Sunteți jumătate ucraineni, jumătate americani”, le-a spus ea copiilor ei.

Alte stiri din Externe

Ultima oră