Celebru DJ își pierde fiul de doar 18 ani în fața unei maladii incurabile

23 Mar 2023
Celebru DJ își pierde fiul de doar 18 ani în fața unei maladii incurabile

DJ-ul britanic Graeme Park a anunțat că fiul său, Olivier, în vârstă de 18 ani, a murit în mod tragic după o „bătălie de un an” cu cancerul. DJ-ul de muzică house, renumit ca unul dintre fondatorii scenei de club din Marea Britanie și în special clubul The Hacienda din Manchester, a transmis vestea tristă prin intermediul unei rețele de socializare, conform The Sun.

Park a împărtășit o declarație de familie a soției sale Jenny și a fratelui geamăn al lui Olivier, Ben, în care le-au spus fanilor că inimile lor au fost „frânte pentru totdeauna”.

Declarația spunea: „Astăzi inimile noastre au fost frânte pentru totdeauna. După o luptă lungă de un an cu cancerul, într-un final boala te-a răpit, băiatul nostru uimitor de puternic și superb. Ai fost un suflet atât de bun, iubitor și frumos și nu voi înțelege niciodată de ce ai fost luat de la noi? Este mult prea devreme. Ai avut mult mai multă dragoste de oferit acestei lumi.”

Declarația a continuat să relateze că Olivier nu s-a supărat niciodată, nu s-a plâns sau s-a simțit trist după diagnosticul său de cancer.

„Ai fost un adevărat războinic pe tot parcursul și ai luptat atât de mult până la sfârșit. Ne vom iubi și ne va fi dor de tine în fiecare zi pentru tot restul vieții noastre, Ol.”

„Puterea și dragostea pe care le simțim din partea spiritului tău călăuzitor sunt peste tot în jurul nostru și ne vor oferi nouă și Ben, geamănul tău, puterea de a merge mai departe. Mai ales când vremurile devin prea grele. Te iubim, Ol, atât de mult și chiar dacă nu ești aici în corpul tău fizic, puterea pe care ne-o oferi și spiritul tău puternic iubitor vor fi mereu cu noi. Te iubim atât de mult, Oliver Park și îți mulțumim că ne-ai împărtășit cei 18 ani din viața ta prețioasă.”

Park, în vârstă de 59 de ani, este cunoscut ca unul dintre pionierii scenei rave din Marea Britanie și ai erei Madchester, după rolul său la clubul de noapte The Hacienda din Manchester.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră