Brigitte Macron, imaginea total opusă Melaniei Trump: Trebuia s-o facă acum, în 2022 problema lui va fi fața mea!

09 Mai 2017
Brigitte Macron, imaginea total opusă Melaniei Trump: Trebuia s-o facă acum, în 2022 problema lui va fi fața mea!

Două familii, una americană, cealaltă franceză, ajunse în vârful ierarhiei sociale, la conducerea a două națiuni și care se aseamănă atunci când sunt numărați anii diferenței de vârstă dintre soți: 25 -  familia Trump și familia Macron.

Melania Trump s-a așezat pe scaunul Primei Doamne a Americii cu eleganța, nonșalanța, poate un pic și cu inconștiența, cu care urca pe scena defilărilor de modă. Ceea ce a făcut să fie admirată și pusă în contrapondere cu mârlăniile tipic americane ale soțului său.

Brigitte Macron are o altfel de istorie cu media și cu publicul larg, care se întreabă și analizează omniprezența sa la toate acțiunile soțului, președintele-ales al Franței, și mai ales motivele pentru care a devenit alegerea unui bărbat cu 25 de ani mai tânăr. Aici trebuie remarcat faptul că numărul celor care se întreabă de ce Trump a luat-o pe Melania, în condițiile aceleiași diferențe de vârstă, e mult mai redus...

Într-un interviu acordat publicației Le Parisien, Emmanuel Macron a declarat că dacă soția sa era mai tânără ca el, lumea nu ar fi pus la îndoială validitatea relației lor.

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, un deputat francez din Partidul Republican a afirmat, într-un interviu pentru Sputnik, că Macron ar fi homosexual și că ar avea o relație cu directorul Radio France, fără să aducă însă niciun fel de dovezi în sprijinul afirmațiilor sale, preluate și promovate de propaganda rusă.

Macron a răspuns că acuzația că ar fi homosexual reprezintă o homofobie agresivă , iar acuzațiile sunt de parcă ar fi „o boală ascunsă” - „ Acești oameni și-au pierdut simțul realității. E o mare problemă cu modul în care e văzută femeia în societate”.

Trumful lui Macron i se datorează în mare partea și lui Brigitte, care i-a fost mentor și care îi este alături, ca soție, de 10 ani. "Brigitte, mereu prezentă, şi chiar mai mult acum, fără de care nu aş mai fi eu”, a declarat noul preşedintele în faţa francezilor la aflarea rezultatelor. " 

Analiștii politici estimează că și după învestirea soțului său în funcția de președinte al Franței, Brigitte va rămâne la fel de activă, implicându-se în politică, ca o adevărată "femeie a puterii, aflată în spatele tronului".

Dar aspectul cel mai apreciat la Brigitte Macron este luciditatea sa, demonstrată chiar într-o declarație dată unei jurnaliste franceze, în noiembrie anul trecut, înainte de începerea campaniei electorale - "Trebuie să facă lucrul asta în 2017 (candidatura la Președinție - N.R.), pentru că în 2022, problema lui va fi fața mea".

Alte stiri din Externe

Ultima oră