Biden susține că „a fost arestat pentru că statea pe verandă cu o familie de culoare” și că a salvat cel putin 6 persoane pe când era salvamar

27 Apr 2024
Biden susține că „a fost arestat pentru că statea pe verandă cu o familie de culoare”  și că a salvat cel putin 6 persoane pe când era salvamar

 Președintele Joe Biden  a participat vineri la „The Howard Stern Show” și și-a repetat povestea despre momentul în care se presupune că „a fost arestat” încercând să apere drepturile civile ale americanilor de culoare. El a mai spus și că „femei drăguțe” i-au trimis prin poștă „fotografii foarte deochiate” pe când era tânăr senator și că a salvat cel putin 6 persoane pe când era salvamar la o piscină în Delaware, scrie New York Post 

Președintele Biden și că „femei drăguțe” i-au trimis prin poștă „fotografii foarte deochiate” când era senator tânăr și necăsătorit – și că a predat imaginile Serviciului Secret – într-un interviu bizar cu Howard Stern .

„O mulțime de femei drăguțe – dar femeile trimiteau poze foarte salate, iar eu le dădeam Serviciului Secret. Credeam că cineva ar crede că sunt...”, a spus președintele în vârstă de 81 de ani înainte de a înceta.

Nu este clar de ce Serviciul Secret, al cărui rol este să-l protejeze pe președinte și să investigheze contrafacerea și frauda, ​​ar avea vreun interes în porno amatoriale de tip soft-core trimis lui Biden în timp ce acesta era senator necăsătorit între 1973 și 1977.

Biden a împărtășit și alte relatări pline de culoare cu Stern, spunând că „nu a fost niciodată în pat cu” prima sa soție, Neilia Hunter, când i-a spus: „Cred că mă voi căsători cu tine”. Biden și Hunter s-au căsătorit în 1966, doar că ea a murit într-un accident de mașină din 1972.

Președintele a amestecat și fapte de bază în interviul, care a durat mai bine de o oră. De două ori, Biden i-a spus lui Stern că se pregătește să se adreseze cinei anuale a Gridiron Club din DC sâmbătă seara.

De fapt, Biden a apărut deja la cina Gridiron luna trecută , dar a vrut să se refere la cina corespondenților de la Casa Albă.

„Merg la cina Gridiron sâmbătă... și lucrul serios pe care îl voi spune la cina Gridiron... este că presa liberă nu mai vorbește atât de mult ca înainte”, a spus Biden pentru Stern.

„Cred că unora dintre ei le e frica să-l atace pe [fostul președinte Donald Trump]”.

Biden a susținut într-un alt moment că „a fost arestat stând pe verandă cu o familie de culoare” în timpul protestelor pentru drepturile civile – numind-o „poveste adevărată”.

Președintele a susținut anterior că a fost implicat în mișcarea pentru drepturile civile și că a fost arestat – dar în alte momente a recunoscut că nu a fost implicat și că nu există dovezi că a fost arestat.

Președintele a mai spus că, în calitate de tânăr avocat, a lucrat la „câteva cazuri de crimă” și a salvat vieți „de o jumătate de duzină de ori” în timp ce era salvamar la piscină în Delaware, adăugând timid, „nu e ca și cum ar fi atât de eroic”.

„Ce carieră nebună ai avut!” a exclamat Stern, fără să pună la îndoială în mod direct veridicitatea vreuneia dintre afirmațiile lui Biden.

Biden i-a amestecat pe președintele Richard Nixon și Trump într-un alt moment al interviului – numind-o „derapaj freudian”.

„Trump își bate joc de mine”, i-a mai spus Biden lui Stern, asemănându-l cu un bătăuș de cartier cu care și-ar dori să se întâlnească „față în față” – amintindu-și afirmația veche a lui Biden că i- ar plăcea să lupte fizic cu Trump .

Președintele a lansat apoi o poveste despre cum a fost „lovit” de un bătăuș când era tânăr, ceea ce a determinat-o pe mama lui să-i spună „să se întoarcă acolo”, mituindu-l cu o moneda de 25 centi pentru a face acest lucru.

„Trebuie să-l lovești chiar în nas, Joey”, ar fi spus mama lui, așa că Biden și-a amintit: „L-am lovit direct în nas și nasul a început să sângereze și a spus „Ohhh!””.

„Ai avut o viață foarte cinematografică!” a răspuns moderatorul Stern, aparent neironic.

Biden a mai susținut că mama lui a devenit odată agresivă cu o călugăriță romano-catolică care se presupune că i-a ironizat bâlbâiala din copilărie.

„Îi mai vorbești vreodată fiului meu așa”, și-a spus mama spunând, „Mă voi întoarce să-ți smulg nenorocita de bonetă de pe cap, mă înțelegi?”

Mai târziu, Biden a repetat una dintre poveștile sale mai puțin cunoscute, spunând că s-a gândit pentru scurt timp să se sinucidă după ce a murit prima soție.

„Nu trebuie să fii nebun pentru a te sinucide”, a spus Biden.

„Voiam să beau [scotch] și să mă îmbăt”, a continuat abstinentul de-o viață. „[Pentru] doar o scurtă clipă, m-am gândit că poate să merg la [Delaware Memorial Bridge] și să sar, dar aveam doi copii.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră