MASACRUL de la Nisa, surprins într-o FOTOGRAFIE CUTREMURĂTOARE

15 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
MASACRUL de la Nisa, surprins într-o FOTOGRAFIE CUTREMURĂTOARE

Potrivit mass-media franceze, foarte multe dintre victime sunt copii.

O fotografie cutremurătoare, surprinsă de Eric Gaillard, de la Reuters, arată corpul neînsuflețit al unei victime a atacului, acoperit și întins pe caldarâm lângă care se află o păpușă.

reuters

Martorii oculari ai atacului terorist petrecut pe Promenade des Anglais, în Nisa, descriu scenele de groază prin care au trecut, după ce un camion a intrat în plină viteză în mulțimea adunată să privească spectacolul focurilor de artificii ce avea loc cu prilejul Zilei Naționale a Franței.

"Eram pe Promenadă când am văzut persoanele din jurul meu luând-o la goană. Nu mi-am dat seama ce să petrece. Oamenii strigau la mine în franceză, dar nu înțelegeam nimic. A fost ceva oribil, oribil, oribil, sunt încă în stare de șoc, încă tremur. Am văzut cum lumea panicată alerga călcând pe corpurile celor decedați".

“A fost un măcel. Cadavre peste tot. Aproape că am murit. A fost halucinant. Camionul a mers în zigzag – nu îţi dădeai seama pe unde urma să treacă. A trecut la un metru distanță de soţia mea. Camionul a rupt totul, stâlpi, copaci. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Unele persoane s-au agăţat de uşă şi au încercat să îl oprească. Am văzut oameni loviţi şi bucăţi de resturi umane zburând prin aer. A fost un haos asolut”, a declarat un alt martor.

Ultimul bilanț al atacului de la Nisa anunță 84 de morți. 18 răniți erau încă în stare de "urgență absolută", în timp ce alte 50 de persoane aveau răni ușoare, a precizat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne francez, Pierre-Henry Brandet.

Citiți și

Cine este șoferul ucigaș de la Nisa. Ultimul bilanț al atacului: 84 de morți și 60 de răniți (VIDEO)

NEGUSTORIE CU MOARTEA, la Nisa! Un tânăr britanic a surprins ULTIMELE CLIPE ale șoferului ucigaș (VIDEO)

BEBELUȘ PIERDUT în timpul ATACULUI TERORIST de la Nisa! Anunțul făcut de părinții micuțului pe Facebook

VIDEO. Politiștii francezi încercând să stopeze camionul ucigaș

VIDEO. Momentul atacului de la Nisa şi reacţia Internetului. #prayfornice

Anunţul de ultimă oră al Ambasadei României în Franţa. Numere de telefon de urgenţă puse la dispoziţie de autorităţile franceze

Reacţia lui Victor Ponta la atentatul de la Nisa "O bătălie sângeroasă împotriva unui duşman sângeros"

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră