Un politician a fost surprins dînd de pomană pe stradă!

06 Dec 2015 | scris de Luiza Moldovan
Un politician a fost surprins dînd de pomană pe stradă!

Momentele incredibile nu s-au terminat odată cu acordarea unei sume modice de bani acelei cerşetoare! Deputatul a mers pe jos pînă la Perla şi a vorbit cu toţi copiii străzii care, în zonă, nu sînt puţini. De pildă, o fată care se bîţîie necontenit în faţa unei covrigării a beneficiat şi ea de generozitatea deputatului, care i-a cumpărat un covrig şi o felie de pizza şi a întrebat-o dacă mai are nevoie de ceva. Cînd a auzit că nu, deputatul nu s-a potolit şi i-a cumpărat acesteia şi un suc!


“Pentru mine e ceva normal”, a răspuns la întrebările angoasate ale reporterilor sosiţi imediat la faţa locului, “acest deputat face mereu aceste lucruri. L-am văzut şi în parc aici, la Eminescu, jucîndu-se cu copiii şi vorbind cu părinţii lor. Alteori pur şi simplu stă pe o bancă şi se uită zîmbind în jur. Juri c-ai zice că-i defect! Vorba unei glume de pe net – “stai singur la o masă, fără telefon, fără tabletă, fără nimic, ca un psihopat!”.


“Mă întreb încotro mergem”, se supără un bătrînel care-şi face veacul prin zonă. “Păi noi pe cine o să mai înjurăm dacă toţi deputaţii şi senatorii s-ar apuca să-şi vadă de colegiile lor?”
“Acest deputat e cunoscut pentru interpelările din Parlament şi pentru modul vehement în care se zbate pentru comunitatea care l-a ales. Ȋn plus, gesturile sale filantropice nu sînt cîtuşi de puţin de ordinul fantasticului! Poate că v-a mai spus şi altcineva, el face d-astea aproape zilnic!”


“Ne-am tot întrebat şi ne-am tot întrebat <mă, ce="" neam="" de="" politician="" o="" mai="" fi="" şi="" ăsta,="" vine="" el="" la="" noi,="" nu="" ne="" aşteaptă="" pe="" noi="" să="" venim="" el,="" ăsta="" sigur="" unelteşte="" ceva!="">” a comentat un alt bătrîn foarte bine informat.


Cu siguranţă doamnelor şi domnilor, vă vom ţine la curent cu gesturile filantropice ale acestui deputat, căruia, dintr-o delicateţe pe care nu ne-o putem explica, nu putem să-i dăm numele. Să te duci în stradă, acolo unde sînt oameni, să vorbeşti cu ei, să le dai un covrig şi să mai şi pledezi că faci aceste lucruri din pură umanitate. Asta e prea de tot! Sigur e ceva putred pe aici!
De altfel, DNA s-a şi autosesizat. Surse anonime ne-au confirmat că procurorii DNA vor descinde luni la casa deputatului, să vadă din ce bani a cumpărat acel covirg şi cum motivează deputatul statul pe bancă în parc, pur şi simplu, aşa, “ca un psihopat”.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră