Politică și croșee

14 Dec 2016 | scris de Cătălin Roșioru
Politică și croșee

Ieri am tratat campania electorală din punct de vedere fotbalistic, astăzi continuăm comentariile din studio-ul sportiv, dar o dăm pe box, cu toate că şi la fotbal se dă la oase consistent.

Cam la asta asistăm în ultimele zile, la un meci de box, în care cei doi pugilişti, unul în şort roşu şi celălalt în şort albastru cu dungi galbene, îşi pândesc unul altuia cea mai mică greşeală şi-şi aruncă câte o lovitură, deocamdată, mai aşa, de control.

Singurul care face notă discordantă în ring e arbitrul, destul de molcom la vorbă şi la port.

Sportivul în şort roşu a făcut, iată şi prima eschivă din acest meci, încercând să fenteze o reducere de taxe, deşi galeria o cerea insistent.

Sportivul în albastru galben care n-avea în arsenal reducerea de taxe, pe motiv că ar fi dărâmat ringul, a contraatacat tocmai cu această lovitură, încercând un upercut de imagine.

Puţin zdruncinat de lovitura sub mustaţă, pugilistul în roşu a solicitat să-i fie acordat titlul prin inferioritatea adversarului şi să-i fie înmânat trofeul Victoriei.

Aici însă s-a opus arbitrul, pentru că pugilistul în roşu fusese acuzat anterior de comportament nesportiv.

Meciul însă nu s-a încheiat şi se-aud încurajări din tribune ca sportivul în roşu să ia la omor legea care-l ţine departe de titlu.

O să vă ţinem la curent cu desfăşurarea luptei în care orice pumn în gură e un pas înainte.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră