Cum să te simţi mai bine, să te faci mai bine, să rămâi mai bine.

23 Iul 2015
Cum să te simţi mai bine, să te faci mai bine, să rămâi mai bine.
Viata nu se desfasoara intotdeauna dupa cum ne dorim noi. Vestea buna data de Albert Ellis, unul dintre cei mai influenti psihologi de pe mapamond este, insa, ca tu si numai tu alegi cum sa te simti, tu alegi daca o situatie este o catastrofa sau o problema obisnuita de viata, ce poate fi inteleasa si depasita. Cartea „Cum să te simţi mai bine, să te faci mai bine, să rămâi mai bine”, apărută recent la Editura Trei, ofera numeroase tehnici si metode practice, usor de aplicat, prin care sa poti schimba felul in care te raportezi la evenimentele de zi cu zi, astfel incat ele sa devina mai nuantate, mai suportabile, mai putin infricosatoare.

Trebuie cu orice preţ să treci examenul de admitere? Se cuvine ca soţul sau soţia ta să-ţi acorde mai mult timp? Este imperios necesar să fii apreciat la serviciu? Desigur că îţi doreşti să fie aşa şi ar fi bine şi plăcut dacă aceste lucruri s-ar întâmpla. Dar viaţa nu se desfăşoară întotdeauna după cum ne dorim noi. Vestea bună este, însă, că tu şi numai tu alegi cum să te simţi. Tu alegi dacă o situaţie este o catastrofă sau o problemă obişnuită de viaţă, ce poate fi înţeleasă şi depăşită.

Această carte îţi oferă numeroase tehnici şi metode practice, uşor de aplicat, prin care să poţi schimba felul în care te raportezi la evenimentele de zi cu zi, astfel încât ele să devină mai nuanţate, mai suportabile, mai puţin înfricoşătoare.

Albert Ellis, psiholog şi psihoterapeut, fondatorul terapiei comportamentale raţional-emotive (REBT), a scris peste 80 de cărţi. A fost preşedintele Societăţii pentru Studiul Ştiinţific al Sexualităţii. Este considerat unul dintre iniţiatorii revoluţiei sexuale în America. În anul 2013, Asociaţia Psihologilor din America i-a conferit postum Premiul pentru contribuţii deosebite în domeniul psihologiei. De acelaşi autor, la Editura Trei au mai apărutCum să trăim alături de un „nevrotic" acasă şi la locul de muncă şi Sex fără vinovăţie în secolul XXI. 

Alte stiri din Carte

Ultima oră