Bookfest 2015. Fanii “Urzeala tronurilor” pot fi mulţumiţi. Un volum semnat George R.R. Martin, în topul vânzărilor

25 Mai 2015
Bookfest 2015. Fanii “Urzeala tronurilor” pot fi mulţumiţi. Un volum semnat  George R.R. Martin, în topul vânzărilor
Editura Nemira a participat la Salonul internaţional de Carte Bookfest, ediţia 2015, cu peste 700 de titluri şi nenumărate noutăţi editoriale. Cititorii noștri au cumpărat cu precădere ficțiune literară, science fiction și fantasy, literatură young adult, dar și nonficțiune: memorialistică, istorie, cărți de popularizarea științei.

Pe primul loc în topul vânzărilor Nemira de anul acesta este volumul ilustrat “Lumea de gheață și foc”, de George R.R. Martin. Fanii seriei fantasy “Cântec de gheață și foc” și ai serialului “Urzeala Tronurilor” nu puteau rata acest volum de excepție în care George R.R. Martin descrie lumea fascinantă a Westerosului înainte de acțiunea din serie.

Pe locul al doilea în preferințele cititorilor este autobiografia faimosului Bear Grylls, „Noroi, transpirație și lacrimi”, în care aventurierul de la Discovery povestește cum a ajuns omul de acum.

Pe locurile al treilea și al patrulea sunt două titluri din colecția Babel, “Viața de poveste a lui A.J. Fikry”, de Gabrielle Zevin, o carte emoționantă despre librari, puterea cărților și a iubirii și “O delicatesă”, de Muriel Barbery, un roman despre călătoriile și experiențele unui critic culinar.

Pe locul al cincilea în preferințele cititorilor este romanul young adult “Cei 100”, de Kass Morgan, ecranizat în seria TV de succes cu acelaşi nume. 

Alte stiri din Carte

Ultima oră