Un cunoscut blogger a murit din cauza exploziei unui tub de frişcă

22 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un cunoscut blogger a murit din cauza exploziei unui tub de frişcă

Un bine-cunoscut blogger pe teme de lifestyle din Franța a fost ucis de explozia unui tub spray cu frişcă, a anunţat familia, conform Skynews.

Rebecca Burger, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce tubul presurizat a explodat, lovind-o violent în piept. Mass-media franceză relatează că impactul loviturii i-a provocat un stop cardiac. Deși a primit îngrijiri medicale, ea nu a mai putut fi salvată.

"Cu mare tristețe anunțăm moartea Rebeccăi, care a decedat la 18 iunie 2017, într-un accident în casă", a anunţat familia, inclusiv soțul acesteia, într-o declarație postată pe contul ei Instagram.

Ei au postat şi o fotografie cu tubul de frişcă care a explodat, împreună cu avertismentul de a nu se folosi dispozitive similare. "Iată un exemplu de tub de frișcă care a explodat și a lovit-o pe Rebecca în piept, ducând la moartea ei", a scrie în postarea care însoţeşte fotografia. "Nu folosiți acest fel de dispozitiv în casa dvs. Zeci de mii de dispozitive defecte sunt încă în circulație."

Poliția a deschis o anchetă privind moartea Rebeccăi Burger. Cei 55.000 de prieteni de pe Facebook și 158.000 de urmăritori pe Instagram au reacționat cu neîncredere la aflarea veştii. 

Unul a scris pe pagina ei de Facebook: "O femeie frumoasă, plină de viață. Toate condoleanțele mele față de familie". "Sunt îngrozit de ce s-a întâmplat", spune altul. Ei au descris-o ca "prințesa trupului", " bikini icon" și un "atlet și antrenor frumos", căruia i se va simţi lipsa.

Site-ul feminin de fitness "Women's Best" a adus un omagiu bloggerului: "Rebecca nu a fost doar o specialistă excelentă de fitness, ci şi o persoană generoasă și amabilă cu care merita să lucrezi".

Câteva incidente similare, care au implicat tuburi spray cu frişcă,  au mai avut loc în Franța în ultimii ani, dar nimeni nu a fost ucis. Institutul Național al Consumatorilor din Franța (INC) a emis un avertisment în 2014 cu privire la astfel de dispozitive, relatează ziarul francez Le Parisien.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră