Germania. Un român l-a înjunghiat pe iubitul fostei sale concubine: “Unde vrei să te tai?”

08 Mar 2016 | scris de Istvan Deak
Germania. Un român l-a înjunghiat pe iubitul fostei sale concubine: “Unde vrei să te tai?”

A pândit-o la ieșirea de la locul de muncă și a încercat să o convingă să se împace cu el. Aceasta era împreună cu fiica lor minoră. Femeia s-a speriat și l-a sunat pe actualul ei iubit, un cetățean german.

La apariția acestuia, Alexandru B. a scos un cuțit cu o lamă de 6 cm și l-a atacat. “Unde vrei să te tai?”, i-a strigat acestuia. Cetățeanul german s-a refugiat în mașină.

Agresorul a deschis cu forța ușa, l-a înjunghiat în abdomen și i-a secționat o coastă. Neamțul a fost operat de urgență la spital și este acum în afara oricărui pericol.

Incidentul s-a produs în august 2015, dar instanța a stabilit abia recent un verdict. Judecătorul Bernd Webe l-a găsit vinovat pe Alexandru B pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Chiar și așa, sentința a fost blândă: 4,5 ani de închisoare cu executare. Românul a reușit să își reducă pedeapsa invocând faptul că nu era conștient de acțiunile sale, alcoolemia sa fiind de 2,6. “Am băut o bere și o sticlă de vin roșu. Nu știam ce fac”, a comentat el.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră