Astrolog ucrainean, PREVIZIUNI SURPRINZĂTOARE pentru 2017. Ce se va întâmpla în anul cămilei după calendarul zoroastrian

08 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Astrolog ucrainean, PREVIZIUNI SURPRINZĂTOARE pentru 2017. Ce se va întâmpla în anul cămilei după calendarul zoroastrian

"Tot ce știu este că la fiecare 32 de ani, în anul cămilei, după calendarului zoroastrian, este înlăturată personalitatea care personifică puterea. În anul cămilei în 1921, a fost înlăturat practic de la putere Lenin, care a fost trimis la Gorki și a cărui degradare mentală începuse în martie", declara Ross, la începutul anului, într-un interviu acordat pentru Radio Svoboda (Radio Free Europe/Radio Liberty).

Astrologul amintea despre faptul că într-un alt an al cămilei, în 1953, a murit Stalin sau a fost ajutat să moară. Dictatorul sovietic se temea foarte tare pentru viața sa, deoarece încă pe vremea când studia la seminarul teologic i s-a prezis că, în cele din urmă, va fi lichidat. 

Peste alți 32 de ani, în anul 1985, alte schimbări de anvergură au avut loc în Uniunea Sovietică, care l-au propulsat în vârful piramidei de partid și de stat pe Mihail Gorbaciov în luna martie.

Potrivit lui Ross, conform calendarului zoroastrian, în martie 2017, într-o situația politică dificilă pentru Rusia, se va decide soarta lui Putin, care are "karma de conducător".

Anul 2017 va fi cel mai periculos pentru Putin, dezvăluia cunoscutul astrolog, care crede că președintele rus ar putea să se confrunte cu o lovitură de palat sau "chiar cu eliminarea fizică".

Ross spune că lui Putin nu-i va merge bine nici în acest an. Criza se va adânci, la casele de schimb 1 dolar va fi cotat la 100 de ruble, prețul petrolului va continua să scadă și va ajunge la 25 de dolari, iar toate acesta vor duce la înghețarea indexării pensiilor, salariilor etc.

Potrivit astrologului din Odesa, anul 2016 se anunță unul dificil și pentru președintele ucrainean Petro Poroșenko, care riscă să devină victima unui atentat. Totuși, regiunile separatiste Donețk și Lugansk se vor întoarce la Ucraina de îndată ce Putin nu va mai fi la putere, iar liderii rebelilor separatiști din estul Ucrainei vor pleca toți în Rusia.

Despre alegerile prezidențiale din SUA, Vladimir Ross spune că vor fi câștigate de candidata democrată Hillary Clinton.

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră