NASA ia crema şi îi lasă bulversaţi pe vânătorii de OZN. Obiect misterios, filmat de pe SSI

07 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
NASA ia crema şi îi lasă bulversaţi pe vânătorii de OZN. Obiect misterios, filmat de pe SSI

O mega navă ciudată a fost surprinsă întâmplător de o cameră video de pe Staţia Spaţială Internaţională (SSI) înainte ca NASA să întrerupă transmisiunea, relatează mirror.co.uk. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că înregistrarea ar fi fost prelucrată de agenţia spaţială pentru a face obiectele să dispară.

În clipul video, deasupra orizontului Pământului, se vede un OZN de forma unei ţigări lungi, mai jos fiind observate alte două obiecte strălucitoare reflectorizante. Imaginile au fost încărcate pe YouTube de Streetcap1.

 

 

"Credeam că am văzut destule lucruri. M-am înşelat. Întunecarea imaginii la final a fost bruscă şi bănuiesc că NASA a umblat un pic la luminozitate", a remarcat el, într-un text ce însoţeşte filmuleţul.

Comentând imaginile, vânătorul de OZN-uri Tyler Glockner, care conduce site-ul specializat în conspiraţii Secure Team 10, a declarat: "Cu siguranţă am văzut obiecte anormale. Avem acest OZN în formă de ţigară lungă. Este neidentificabil, nu ştim ce este".

"Şi mai jos, avem aceste două sfere reflectorizante sau obiecte care au clar o rezoluţie mai mică deoarece Agenţiei NASA îi place să ne ofere imagini de rezoluţie slabă şi să le păstreze pentru ea pe cele cu rezoluţie înaltă", a completat el.

"Am monitorizat sute, poate mii de ore de transmisiuni în direct de pe SSI şi am văzut OZN-uri, cristale de gheaţă, resturi din spaţiu şi am văzut reflexii ale luminii. Ceea ce vedem aici nu seamănă cu nimic dintre toate acestea. Şi s-ar părea că la scurt timp după apariţie, obiectele s-au înnegrit rapid, dacă NASA n-o fi făcut-o special. Aşa că am putea avea de-a face cu o intervenţie a NASA prin scăderea luminozităţii, a contrastului pentru a face obiectele să dispară", a mai spus Glockner.

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră