EXPERIMENT 4D ȘOCANT! Chinezii fac coadă la crematoriu ca să fie "arși" de vii (VIDEO)

04 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
EXPERIMENT 4D ȘOCANT! Chinezii fac coadă la crematoriu ca să fie

Participanții vor putea experimenta, contra unui bilet de aproximativ 70 de dolari, cum e să fii ucis, să arzi într-un crematoriu pentru ca apoi să renaști într-un uter.

Practic, doritorii vor fi supuși unor provocări pentru a evita moartea, scrie The Mirror. Cei care vor fi învinși vor fi așezați pe o bandă rulantă ce îi va transporta într-un crematoriu simulat.

Sicriul în care sunt puși este încălzit la 40 de grade Celsius, și o combinație de aer cald și lumină produc ceea ce creatorii jocului descriu o "experiență autentică de ardere".

"Este un sentiment interesant. Îți dă șansa să te calmezi și te aduce cu picioarele pe pământ, ca să te gândești la adevăratele tale probleme. Când treci de acea ușă, experimentezi câteva schimbări în propria mentalitate. Vei ieși altfel e acolo", a declarat Lu Siwei, în vârstă de 33 de ani.

După ce trec prin crematoriu, jucătorii văd un uter proiectat pe tavan și aud bătaia unei inimi. Curând, văd o lumină puternică către care trebuie să se târască ca să iasă într-o zonă albă, căptușită, care ar trebui să simbolizeze renașterea.  

Alte stiri din Bizar

Ultima oră