Atelierele Arhiepiscopiei Bucureștilor produc combinezoane pentru voluntari

08 Apr 2020 | scris de A.V.
Atelierele Arhiepiscopiei Bucureștilor produc combinezoane pentru voluntari

Voluntarii Bisericii care ajută persoanele izolate vor fi protejați împotriva infectării cu noul coronavirus prin combinezoane produse de Arhiepiscopia Bucureștilor, informează basilica.ro.

Atelierul de croitorie „Reverenda” și Atelierul de broderie „Altarul” ale Serviciului Colportaj au confecționat deja 30 de combinezoane și urmează să pună la dispoziție în curând alte 60 de bucăți, informează Sectorul Social-Filantropic al Patriarhiei Române.

Spitalele bucureștene în care sunt tratați pacienții cu Covid-19 și vârstnicii izolați din Capitală continuă să primească alimente, hrană caldă și cărți de rugăciune de la Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale.

Doar în martie, Arhiepiscopia Bucureștilor le-a oferit persoanelor vulnerabile 900 de porții de hrană caldă în valoare de 15.000 lei și a distribuit la spitalele din Capitală 2.000 de sticle de apă, o tonă de fructe, 1.400 de sandvișuri, 1.000 de produse de patiserie și 5.000 de cărți de rugăciune.

Până în prezent, contribuţia totală a Bisericii Ortodoxe Române la ajutorarea tuturor celor greu încercați de efectele acestei epidemii se ridică la valoarea de 7.153.671  lei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră