A murit Luke Perry, celebru pentru rolul său din serialul "Beverly Hills, 90210"

04 Mar 2019 | scris de Sebastian S. Eduard
A murit Luke Perry, celebru pentru rolul său din serialul "Beverly Hills, 90210"

Actorul american Luke Perry, devenit celebru pentru rolul jucat în serialul "Beverly Hills, 90210", a decedat.

Actorul a fost internat la 27 februarie în Spitalul "St. Joseph" din Burbank, California, fiind diagnosticat cu accident cerebral, a fost apoi sedat, iar decesul s-a produs luni dimineaţă, informează BBC şi TMZ.com.

Informaţia a fost confirmată de purtătorul său de cuvânt, Arnold Robinson, pentru abc.com.

"A fost înconjurat de copiii Jack şi Sophie, de logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie, Minnie Sharp", precum şi de alte rude apropiate, a spus acesta, precizând că nu vor mai fi furnizate alte detalii pentru moment.

Născut Coy Luther Perry III, în Mansfield, Ohio, crescut în comunitatea mică din Fredericktown, Perry s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră în actorie după ce a terminat liceul.

A avut mai multe slujbe din cele mai diverse, în timp ce încerca să îşi facă un nume.

A început să devină cunoscut în 1988, după ce a jucat în serialul "Loving", pentru care s-a mutat la New York.

Într-un interviu radio din 2013, Perry a declarat că a mers la 256 de audiţii până a obţinut un mare rol.

În anul în care a jucat în "Loving", Perry a obţinut un alt rol într-un serial, în "Another World".

Însă rolul vieţii sale a fost cel al băiatului rău Dylan McKay din producţia Fox "Beverly Hills 90210", lansată în 1990.

Personajul lui Perry a devenit foarte popular, dar actorul a decis să părăsească serialul în cel de-al şaselea sezon, pentru a se distanţa de acesta. S-a întors însă în cel de-al nouălea sezon.

De altfel, ziua în care a fost internat din cauza accidentului cerebral a coincis cu cea în care televiziunea americană Fox a anunţat că serialul "Beverly Hills, 90210" va fi reluat, cu distribuţia originală, în care nu a fost inclus însă şi Luke Perry.

Cele şase episoade ar urma să fie difuzate în această vară. Reţeaua a intitulat deocamdată proiectul "90210".

Membrii distribuţiei de acum două decenii Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling vor reveni în serial.

Serialul "Beverly Hills 90210" a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune.

Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty - care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.

Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată "90210", în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul "90210" a fost difuzat timp de cinci sezoane, informează Mediafax.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră