A murit Keith Flint, dansator și vocalist al The Prodigy. Avea numai 49 de ani

04 Mar 2019 | scris de A.V.
A murit Keith Flint, dansator și vocalist al The Prodigy. Avea numai 49 de ani

Dansatorul și vocalistul trupei The Prodigy, Keith Flint, a fost găsit mort, luni, în locuința sa din Marea Britanie, anunță presa britanică.

Alături de the Chemical Brothers, Fatboy Slim și alte formații, The Prodigy este creditată a fi pionier al genului big beat, care a avut o popularitate mainstream în anii 1990 și 2000.

The Prodigy este o formație engleză de muzică electronică, fondată în anul 1990 de către Liam Howlett. 

Corpul neînsuflețit al muzicianului a fost găsit de poliție, în locuința din Dunmow, din comitatul Essex. 

Născut în 1969, Keith Charles Flint a debutat în cadrul The Prodigy ca dansator, apoi a venit ca interpret al single-lului Firestarter, lansat în 1996.

Vocea sa e prezentă în Breathe, Serial Thrilla și Fuel My Fire de pe albumul The Fat of the Land (1997) care a cunoscut un succes imens la vremea lui.

/p>

UPDATE

Prietenul, colegul de trupă și fondatorul acesteia, Liam Howlett, a anunțat, în pagina oficială de Instagram a trupei The Prodifguy, că solistul Keith Flint a murit în urma unui act sinucigaș.

”Vestea este adevărată, nu pot să cred că eu sunt cel care spune că fratele Keith s-a sinucis în acest weekend”, a scris Liam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The news is true , I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend , I’m shell shocked , fuckin angry , confused and heart broken ..... r.i.p brother Liam #theprodigy

O postare distribuită de The Prodigy official (@theprodigyofficial) pe

/p>

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră