Ultimatumul lui Ion ȚIriac. De ce s-a enervat miliardarul

03 Iul 2018
Ultimatumul lui Ion ȚIriac. De ce s-a enervat miliardarul

Ion Țiriac e pregătit să mute turneul de la Madrid. Miliardarul român a declarat pentru cotidianul spaniol El Mundo  că sunt șanse mici ca arena Caja Magica să fie gazda competiției și în viitor. Fostul tenismen susține că Munchen, Berlin sau Moscova pot fi următoarele destinații, scrie digisport.ro.

"În ultimii 15 ani m-am înțeles cu toți primarii orașului Madrid, mai puțin cu Manuela Carmena! Acum, Madridul nu are interesul să continue cu turneul și există alte două orașe care îl doresc, din Germania și Rusia. Îmi pare rău, gata, nu mai pot aștepta! S-a ajuns prea departe. Munchen, Berlin și Moscova sunt foarte interesate de turneu și vor să construiască arene și să ofere bani mai mulți. Cu cei de la Berlin mă întâlnesc săptămâna viitoare.

Mi-am dorit să reziste pe viață acest turneu în Spania, dar nu am primit niciun răspuns. Iar dacă o altă țară îmi face o ofertă, n-am altă posibilitate decât să îi dau curs. Aștept un răspuns până pe 1 august, acesta este termenul limită", a spus Țiriac pentru El Mundo.

Contractul pe care Țiriac îl are cu autoritățile din capitala Spaniei expiră în 2021. Omul de afaceri a dezvăluit care sunt neînțelegerile dintre cele două părți.

"Premiile au crescut, ATP te forțează să le plătești și vrea ca și contribuția orașului Madrid să crească. Am considerat necesar să construiască încă o arena de 10.000 de locuri și să mărească premiul”, a adăugat Țiriac. (M.C)

Alte stiri din Sport

Ultima oră