DJ Avicii avea o iubită secretă

27 Apr 2018 | scris de Marina Constantinoiu
DJ Avicii avea o iubită secretă Galerie foto (3)

Deși nu multă lume știa acest lucru, regretatul DJ Avicii avea o relație frumoasă cu modelul Tereza Kaerová. Mai mult decât atât, Avicii era un "tată vitreg" atent pentru băieţelul acesteia, informează Daily Mail.

Modelul Tereza Kaerová a publicat o scrisoare deschisă emoţionantă pe contul său de Instagram, în care a dezvăluit că ea şi DJ-ul - descoperit mort în Oman, vinerea trecută - plănuiau să întemeieze o familie şi să aibă propriii copii.Tânăra a postat, de asemenea, mai multe fotografii cu momente petrecute împreună, în care se poate remarca relaţia apropiată dintre Avicii, pe numele real Tim Bergling, şi fiul acesteia, Lucas."Dragă Tim", începe Kaerová scrisoarea adresată fostului său iubit. "Am petrecut ultimele zile aşteptând să mă trezesc, aşteptând să-mi spună cineva că e o glumă bolnavă, o greşeală îngrozitoare. Cred că acum am înţeles într-un final că nu te voi mai vedea niciodată", continuă scrisoarea, în care modelul oferă numeroase detalii despre timpul petrecut împreună cu Avicii şi despre planurile lor.

"Am fost întotdeauna foarte decisă să păstrez relaţia noastră privată deoarece doream să fie a noastră şi doar a noastră nu voiam să fac parte din acea nebunie. Dar m-am gândit, dacă voi împărtăşi acest lucru lumii, va fi atunci când voi fi însărcinată cu copilul nostru. Ah, şi ce s-a ales din acest plan", continuă ea.

Kaerová este model de origine cehă, care a crescut în Vermont ( SUA) şi a apărut în videoclipul hitului lui Maroon 5, "Maps", din 2014.

În decembrie anul trecut, ea a postat o imagine a fiului ei, alături de Avicii, decorând un pom de Crăciun.

Postarea sa vine la scurt timp după o scrisoare deschisă din partea familiei artistului, în care aceasta preciza că DJ-ul, în vârstă de 28 de ani, "nu a mai putut rezista" şi "îşi dorea pacea".

O purtătoare de cuvânt a artistului a refuzat însă să confirme dacă acesta s-a sinucis.

CITIŢI AICI despre scrisoarea familiei lui DJ Avicii.

Pe de altă parte, şi fosta iubită a lui Avicii a postat, tot pe Instagram, o scrisoare emoţionantă, a doua zi după aflarea veştii privind moartea acestuia.

Fosta iubită, Emily Goldberg, a scris pe contul său de Instagram, unde are 16.000 de follower-i, despre moartea "celui mai apropiat confident, celui mai bun prieten", scrie bfmtv.com.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră