Vizita lui Meleşcanu la NATO a fost amânată. Anunţul făcut de Alianţă

06 Feb 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Vizita lui Meleşcanu la NATO a fost amânată. Anunţul făcut de Alianţă

Întâlnirea dintre ministrul român de externe Teodor Meleșcanu și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost amânată, anunță Alianța Nord-Atlantică într-un comunicat al purtătorului de cuvânt, Oana Lungescu. Anunţul a fost postat în pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt.

 

 

NATO anunță că întâlnirea va fi reprogramată la o dată care va fi anunțată ulterior. Comunicatul Alianței nu precizează și motivul amânării. Totodată, a fost amânată şi vizita pe care urma să o aibă la sediul NATO şi şeful diplomaţiei poloneze.

Ministrul român de externe se află la Bruxelles, unde participă azi la reuniunea Consiliului Uniunii Europene pentru Afaceri Externe.

Site-ul oficial al NATO anunţase, la 3 februarie, că luni urma să aibă loc întâlnirea dintre ministrul român de Externe şi secretarul general al Alianţei, Jens Stoltenberg.

În respectivul anunţ se preciza că la această întâlnire nu va avea acces presa, însă vor fi disponibile imagini după eveniment. 

Întâlnirea urma să aibă în contextul în care România se află în plină agitaţie, cu modificări legislative contestate în interior şi exterior şi pe care Guvernul este nevoit să le corecteze, şi cu proteste masive zilnice în Bucureşti şi alte oraşe ale ţării. Totodată, preşedintele Klaus Iohannis, aflat la un summit informal în Malta, a declarat că toţi liderii europeni sunt îngrijoraţi de situaţia din România.

In anuntul citat se precizeaza ca la aceasta intalnire nu va participa si presa, insa imagini vor fi disponibile dupa eveniment, pe site-ul NATO.

_________________________

Citiți și:

Upgrade al democrației în era internetului: Un nou model de acțiune politică, prin intermediul tehnologiei (TED - video)

Decalogul Chomsky despre MANIPULARE. Cum să îți dai seama când cineva încearcă să se joace cu mintea ta

Oricât de dezbinați am fi, există o singură Românie! (VIDEO)

Meleșcanu și Birchall vor explica, la Bruxelles, situația referitoare la modificarea Codurilor Penale

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră