Violenţe la România - Polonia. 12 suporteri polonezi și 5 români, reţinuţi

12 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Violenţe la România - Polonia. 12 suporteri polonezi și 5 români, reţinuţi

Potrivit Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București, "organele de ordine au constatat șase infracțiuni și 12 contravenții vineri seara, cu ocazia partidei de fotbal".

Și Serviciul de Ambulanţă Bucureşti a avut o desfășurare de forțe fără precedent pe stadion: a trimis peste 70 de medici, asistenţi şi voluntari, la cele şapte cabinete medicale şi pe stadion.

Naționala de fotbal a României a fost înfrântă de echipa Poloniei cu scorul de 3-0, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.

Polonia a deschis scorul în min. 11, prin Kamil Grosicki. Robert Lewandowski a majorat diferența în min. 83, acesta marcând şi cel de-al treilea gol, în min.90, din penalti.

Meciul a fost marcat de incidente între suporterii celor două echipe. La începutul partidei, fanii români, dar şi cei polonezi au aruncat cu petarde şi fumigene. Din minutul 20, suporterii polonezi au inceput să arunce cu torţe înspre români, care le-au dat replica în acelaşi mod.

La începutul reprizei secunde, suporterii români au aruncat cu o petardă în careul polonezilor, care a căzut lângă Robert Lewandowski. Starul lui Bayern a căzut pe teren şi jocul a fost întrerupt timp de cinci minute. Organizatorii au făcut apeluri disperate, în încercarea de a calma spiritele în tribune. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră